Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük Dorukhan Bartın Emniyet Müdürlüğü

99 Genç Yedigöller'i Gezdi

BAKKA 2018 Yılı Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı kapsamında kabul edilen “Sağlıklı Gelecek Gençlerle Gelecek” projesi kapsamında Bolu Yedigöller'e Gezi yapıldı.

Bartın İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada; "Proje iştirakçimiz olan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Antrenör ve gençlik liderleri ile birlikte İlimizde kayıtlı lisanslı sporcu öğrenciler olmak üzere toplam 99 genç katıldı." denildi.

Proje ile ilgili bilgiler veren İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun KOÇ, “Bağımlılık, artan bir ivme ve çeşitlilik ile her yaştan insanımızı tehdit etmektedir. Bu nedenle genç neslin önleyici ve koruyucu hizmetlerle desteklenerek tütün, alkol, uyuşturucu madde, teknoloji ve diğer tüm bağımlılıklarla mücadele kapsamında bilinç oluşturulması önem arz etmektedir. Projemizin amacı her türlü bağımlılığın bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetleri ile önlenmesidir.  

Bu nedenledir ki çocuklarımıza sağlıklı bir hayat ve gelecek nesillerimizi bağımlılıktan uzak kendi ayakları üzerinde duran bir nesil olarak yetiştirilmeleri için hep birlikte el ele…" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.