Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Mehmet Ali Kıllı Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük

Artar'dan örnek davranış

Yeşilay’ın geleneksel olarak düzenlediği bisiklet turu kapsamında Türkiye’nin 40 şehriyle birlikte Bartın’da da pedallar sağlıklı yaşam için çevrildi. Etkinlikte, katılımcılardan 3 kişiye bisiklet hediye edildi.

İlgili Foto Galeriye Git

Bartın Cumhuriyet Meydanında 10:30’da başlayan Bisiklet Turu, Kemerköprü’den dönüş yaparak, Şadırvan istikametinde devam edip, Karakaş caddesi ve Cumhuriyet caddesi istikametini takip ederek İl Sağlık Müdürlüğü bahçesinde sona erdi. Yeşilay ve Bisikletliler Derneği işbirliği Türkiye’nin her yanında düzenlenen 9. Yeşilay Bisiklet Turu öncesinde konuşma yapan Yeşilay Bartın Şube Başkanı;

“Yeşilay olarak, bağımlılıklardan uzak sağlıklı bir yaşam için bir çok etkinlikler düzenliyoruz. Yeşilay’ın Bisiklet Turu her yıl, bir önceki yıla göre daha büyük ilgi görüyor. Yeni kurulan şubemizce ilk kez ilimizde bisiklet turu Bartın İl Sağlık Müdürlüğü desteğiyle düzenlendi. Bisiklet yediden yetmişe herkese hitap eden bir spor. Gençlerin yanı sıra, çocuklar, kadınlar ve yaşlıların katılımı bizi oldukça memnun ediyor. Turumuza katılan ve sağlıklı yaşam mesajımıza ortak olan herkese teşekkür ederim” dedi.

Önümüzdeki yıllarda Türkiye’nin 81 ilinde Yeşilay Bisiklet Turunun düzenlenmesini hedefledikleri belirten Yeşilay Şube Başkanı Uzm. Dr. Ali Rıza Karakoyun, destekleri için emniyet mensuplarına teşekkür etti. Etkinlik kapsamında gerçekleştirilen çekiliş sonucunda ise 3 katılımcıya bisiklet hediye edildi.

Çekiliş sonucu kendisine bisiklet çıkan Bartın Pedaldaşlar Bisiklet kulübü başkanı Mustafa Artar, bisikleti etkinliğe katılan bir bayana hediye etti.

Karakoyun; "Etkinliğimizde bizi yanlız bırakmayan tüm katılımlarımızla birlikte Merkez Toplum Sağlığı Merkezi ve İl Sağlık Müdürlüğü personellerine, Bartın Pedaldaşlar Bisiklet kulübü üyeleri ve başkan Mustafa Artar beye, 3 bisiklet hediyemizden ikisini sağlayan Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Kahraman'a (beldede yapılan bisiklet yolları nedeniyle temin ettiği bisikletleri Yeşilay Bartın Şubesine bağışlamıştı), üçüncü bisikleti sağlayan İl Sağlık Müdürü Dursun Koç'a ve etkinligimizde bize destek veren Vali Yardımcısı ve Amasra Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol'a teşekkür ederiz." dedi.

Anahtar Kelimeler:
Pedaldaşlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa Artar 5 yıl önce

turu organize eden başta yeşilay bartın şube yönetimi olmak üzere tüm yetkililere ve katılımcılara teşekkur ederim. bartını bisiklet dostu bir kent yapmak icin uzunca zamandır çaba harcıyoruz. sayın valinin, il emniyet müdürünün, belediye başkanlarının, bartın üniversitesi rektörünün de destekleri ile umarım kent merkezinden kutlubey kampüsüne kadar bisiklet yollarımız da yapılır ve bizler guvenli bir sekilde ulaşımda da bisikleti kullanabiliriz. bartın.info ya da haber başlığı icin ayrıca tesekkur ederim. 1 kişiyi daha aramıza katabildiysek ne mutlu bize. kadınlarımız bisiklete binerse/binebilirse bu kentte herkes biner. saygılarımla