Bartın'da Gerçeğini Aratmayan Yangın Tatbikatı

Bartın Devlet Hastanesinde yangın tatbikatı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen yangın tatbikatı gerçeğini aratmadı

İlgili Foto Galeriye Git

BartınUlusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) ve Bartın Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin katılımıyla gerçekleştirilen tatbikatta, yangın sırasında Bartın Devlet Hastanesi'nde mahsur kalan hastalar, hastane binasının camlarından ve yangın merdivenlerinden tahliye edildi.

Bartın Devlet Hastanesi'nden tatbikata ilişkin yapılan açıklamada; "Oluşabilecek olumsuzluklara hazırlıklı olabilmek amacıyla Hastane Afet Planı kapsamında 2018 yılı Yangın ve Tahliye Tatbikatımız gerçekeştirilmiştir. Tatbikatı, katkılarıyla destekleyen İl Sağlık Müdürlüğüne, Bartın Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne, UMKE'ye, 112 Acil Sağlık Hizmetlerine, Stajer Öğrencilerimize, Hastalarımıza ve Yakınlarına ve mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Ayrıca tatbikatımıza yoğun ilgi gösteren değerli basın mensuplarına da çok teşekkür ediyoruz." denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.