Hastalar evlerinde ziyaret ediliyor

Bartın Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği'nden yapılan açıklama:

Genel Sekreterliğimiz bünyesinde oluşturulan Verimlilik Birimi tarafından hastanemizde ayaktan veya yatarak tedavi hizmeti alınan hastalarımız evlerinde ziyaret edilmeye başlandı. Hastanelerimizden sağlık hizmeti alıp da taburcu olan hastalar evlerinde ziyaret edilerek 2.basamak sağlık hizmet sunumu hakkında görüş ve önerilerinin dinlenip değerlendirilmesi uygulamasına başlandı.

Bu çerçevede ilk olarak hastanemizde yatarak tedavi hizmeti alan Nejla ÖZTEKİN isimli hasta evinde ziyaret edildi. Verimlilik birimi çalışanları ile birlikte Kamu hastaneler birliği Genel Sekreteri Dr. Osman AÇIKGÖZ ve İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun KOÇ’ta ziyarete katıldılar. Hasta Nejla ÖZTEKİN hastanemizden aldığı hizmet konusunda çok memnun kaldığını, kendisi ile çok ilgilenildiği konusunu sıklıkla tekrar ederken, yapılan ziyaretten dolayı çok memnun kaldığını ifade etti.

Genel Sekreterliğimiz Verimlilik Birimi tarafından Birliğimize bağlı hastanelerden yatarak veya ayaktan tedavi edilen hastaların bundan sonraki süreçlerde de evlerinde ziyaret edileceği açıklandı.

Anahtar Kelimeler:
Kamu Hastaneler
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.