Hastaneye Acil Şarj İstasyonu Kuruldu
Bartın Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Ek Binası Poliklinik giriş katına, hastanede yatan hasta, hasta yakını ve çalışanlar için cep telefonu şarj istasyonu kuruldu.

Yapılan uygulama ile ilgili bilgi veren Bartın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doktor Osman Açıkgöz, “Günümüzün vazgeçilmezi olan mobil telefonlar ve cihazların en dezavantajlı tarafı şarj süresinin kısa olması ve beklenmedik bir anda pilinin bitmesidir. Bu düşünceden hareketle özellikle kurumumuza başvuran hastaların, ayrıca personelin bu konudaki sıkıntılarını gidermek amacıyla şarj istasyonu hizmeti başlatıldı” dedi.

“YAYGINLAŞTIRACAĞIZ”

Uygulamayı yaygınlaştıracaklarını kaydeden Açıkgöz, “Tasarımı tamamen Genel Sekreterliğimize ait olan ve test aşamasındaki bu hizmeti, hasta ve yakınlarımızdan aldığımız olumlu geri bildirimler sonucu yaygınlaştırmayı hedeflemekteyiz. Gerek hastanede görev yapan personellerimiz gerekse, hasta ve hasta yakınlarının cep telefonlarını daha kısa sürede şarj etmelerini sağlamak amacıyla başlattığımız bu hizmeti, önümüzdeki günlerde hastanemiz ana bina içinde belirlediğimiz alanlara beş adet daha kurarak bir çok vatandaşımızın bu hizmetten faydalanması sağlanacaktır” diye konuştu.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sağlıkçı 9 yıl önce

ne kadar boş ve reklam ile uğraşıyorsunuz bu boş işlerle uğraşacağınıza personel açığını kapatsanıza gerçi yeteri kadar personel var ama torpilliler çalışmadığından dolayı nöbeti 3-5 kişi tutuyor nöbet tutanlar kadar nöbete girmeyen ebe hemşire var