Öne Çıkanlar BAKKA Ulus Kurucaşile Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı Filiz Fırat Emine KOÇOĞLU UEFA

Kan vermenin faydaları

Türk Polis Teşkilatı‘nın 167. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle ülke genelinde olduğu gibi Bartın ilinde de bir dizi etkinlikler düzenlenecek. Bartın Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenecek etkinliklerden birisi de kan bağışı. 4 Nisan 2012 günü 10.00 ile 18.00 saatleri arasında Bartın Belediyesi Sosyal Tesislerinde kan bağışı etkinliği düzenlenecek. Bartın Emniyet Müdürlüğü ‘nün Kızılay Bartın Şubesi Başkanlığı ile koordineli düzenleyeceği etkinlikte gönüllü Emniyet Müdürlüğü Personeli ile vatandaşlar kan bağışında bulunabilecekler.

4 Nisan 2012 günü yapılması planlanan kan bağışı etkinliği öncesinde Bartın Emniyet Müdürlüğü personelini “Kan Vermenin Faydaları” konulu bilgilendirme konferansı verildi. Bartın Emniyet Müdürlüğü Konferans Salonu ‘nda düzenlenen konferansa konuşmacı olarak Zonguldak Kızılay Kan Bağış Merkezi Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Adem Sali katıldı.

Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Adem Sali tamamen kendi özgür iradesi ile hiçbir maddi çıkar beklemeksizin kan,plazma ve hücresel kan bileşenlerini bağışlayan kişinin gönüllü kan bağışçısı olduğunu belirterek kişileri kan bağışlamaya davet etti.

Bartın Emniyet Müdürü Mehmet ALTINOK ise kan bağışının hayati önemini vurgulayarak Türk Polis Teşkilatın ‘nın 167. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle 4 Nisan 2012 günü 10.00 ile 18.00 saatleri arasında Bartın Belediyesi Sosyal Tesislerinde kan verme etkinliğinin gerçekleşeceğini söyledi.

Bartın Emniyet Müdürü Mehmet ALTINOK tarafından Zonguldak Kızılay Kan Bağış Merkezi Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Adem Sali ‘ye katkılarından dolayı bir teşekkür belgesi verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.