NRP Eğitimi Tamamlandı
Bartın’da Yeni Doğan Canlandırma eğitimi sona erdi.

Bartın Halk Sağlığı Müdürlüğü'nden yapılan açıklama:

Yenidoğan Canlandırma Programı (NRP) Eğitimi Tamamlandı

Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Çocuk Ergen Sağlığı Daire Başkanlığınca asfiksiye bağlı bebek ölümlerinin ve sekellerin önlenmesi amacıyla 1998 yılından bu yana yürütülmekte olan Neonatal Resussitasyon Programının (NRP),Bartın Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Programlar ve Kanser Şubesi, Çocuk, Ergen, Kadın ve Üreme Sağlığı Hizmetleri Birimi koordinatörlüğünde düzenlenen "Yenidoğan Canlandırma Eğitimi"16-17-18 Eylül 2014 tarihleri arasında tamamlandı.

Kurs süresince eğitim faaliyetleri ve eğitimleri, Kurs sorumlusu Hem. Dilek BURBUT, Doç. Dr. Merih ÇETİNKAYA, Uz .Dr. Resul KARAKUŞ, Hem. Sultan ALBAYRAK, Hem. Nehir ULU, Uz. Dr.Elif YILDIZ sürdürdüler.

Eğitime ,30 ATT(Acil Tıp Teknisyeni),2 Anestezi Teknisyeni, 2 Sağlık Memuru , 6 Hemşire ve 9 Ebe olmak üzere toplam 49 sağlık çalışanı katıldı.
Serifika törenine Bartın İl Sağlık Müdürü Dr.Dursun KOÇ ,Bartın Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Dr. Hürol AKSU ve Bartın Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Programlar ve Kanser Şube Müdürü Raif KENDİR ,şube çalışanları ve kursiyerler katıldı.

18.09.2014 tarihinde yapılan, Sertifika töreninde konuşmasını yapan kurs sorumlusu Hem.Dilek BURBUT kurs süresince destek olan herkese teşekkür ederek katılımcılar ile güzel dakikalar geçirdiklerini belirtip memnuniyetlerini dile getirdi. Daha sonra katılımcıların sertifikaları verilerek eğitim sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.