Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz

Yılın İstasyonu Ödülü Ulus'a Gitti

Bartın'da 2018 yılı acil sağlık hizmetleri istasyonu ödülünü, Ulus 1 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu kazandı.

Bartın İl Sağlık müdürlüğünden yapılan açıklamada; "2018 yılı Bartın ili acil sağlık hizmetlerinde belirlenen kriterler doğrultusunda yılın istasyonu olmaya hak kazanan Ulus 1 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve çalışanları, İl Müdürümüz Sayın Dr. Dursun Koç ve İl Ambulans Servisi Başhekimi Sayın Dr. Muammer Beslen'in katılımları ile Ulus Şehit Piyade Er Hasan Hüseyin Oğuz İlçe Devlet Hastanesinde, yerinde ziyaret edilmiştir.

Sayın Koç tarafından öz verili çalışmalarından ötürü Ulus 1 Nolu ASHİ çalışanlarına teşekkür belgesi takdim edilerek, acil sağlık hizmetlerinin önemi vurgulanmış, hayat kurtarmak için gerektiğinde kendilerini düşünmeden riske atan ve hastaya müdahale eden tüm 112 acil sağlık hizmetleri çalışanlarına, şükranlarını sunduğunu ifade etmiştir." denildi.

Anahtar Kelimeler:
Ulus
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nurettin 5 yıl önce

kolay gelsin. haberlerinizi sürekli takip ediyoruz ama bu sefer yazıcam ulus ilçe entegre devlet hastanesi değil orası şehit piyade er hasan hüseyin oğuz hastanesi 3 sene oldu o isim oraya verileli editör: duyarlılığınız için teşekkürler