10 Sandalye İhtiyaç Sahiplerine Teslim Edildi
Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde yürütülen Altın Kardeşliği isimli proje etkinlikleri kapsamında toplanan plastik kapaklar karşılığında temin edilen 12 tane klozetli sandalyeden 10 tanesi ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından “Kapaklar Umuda Dönüşsün” sloganı ile hazırlanarak yürütülen Altın Kardeşliği isimli proje etkinlikleri kapsamında toplanan plastik kapakların geri dönüşümleri için anlaşmalı kuruluşlara teslim edilmesi karşılığında 12 tane nitelikli sandalye temin edilmiş ve temin edilen sandalyelerden 8 tanesi geçtiğimiz günlerde ihtiyaç sahiplerine takdim edilmişti. Yine 2 sandalye daha ihtiyaç sahiplerine takdim edilirken, takdim edilen sandalye sayısı da 10 adete ulaştı. Anlaşmalı kuruluşlara teslim edilen plastik kapaklar karşılığında yaklaşık olarak her 30 bin plastik kapak karşılığında başta yatağa bağımlı olanlar olmak üzere engellilerin kullanımına ihtiyaç duydukları özellikli sandalyelerden temin ediliyor. Bartın Altın Kardeşliği isimli mavi kapak toplama projesi ile aynı zamanda toplumumuzu oluşturan başta geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımız olmak üzere bireylere çevre bilinci de aşılanmak isteniyor. Proje ile ilgili olarak toplanan plastik kapakların toplanmaması halinde çevre kirliliği yapacak olması, çevreye atılacak plastik kapakların ise yüzlerce yıl doğaya karışmadan kalacak olması projenin önemini daha da arttırıyor.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.