Öne Çıkanlar BAKKA Emine KOÇOĞLU Karabük Ulus Kurucaşile Zonguldak Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı

Altın Kalpler Destekçileri Artıyor

Bartın Emniyet Müdürlüğü tarafından ''Her Sağlıklı İnsan Bir Engelli Adayıdır'' sloganı ile hazırlanan Altın Eller isimli projenin başarılı bir şekilde yürütülmesine devam edilirken, ''Sorumlu Fert Güvenli Kent'' sloganı ile hazırlanan ''Altın Kalpler'' isimli ikinci bir projenin de yürütülmesine başlandı.

Altın Kalpler isimli proje ile ilgili olarak Bartın Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğü ve Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü koordinesinde Şarbey Tekstil ve Konfeksiyon isimli firmada dikiş makinesi operatörlüğü mesleğinde işbaşı eğitim programı hazırlanarak geçtiğimiz günlerde protokolü imzalanmıştı.

Başta dezavantajlı grupları oluşturan fertler olmak üzere, fertlerin istihdamlarının sağlanarak iş veya meslek sahibi olarak sosyal güvenceleri ile yaşamlarını devam ettirerek, kendi kendilerine yeterli olarak yaşamlarını başka birilerine bağımlı kalmadan sürdürebilmeleri isteniyor. 10 Mayıs 2012 tarihinde yürütülmeye başlanan projeye kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerinden destekler de gelmeye devam ederken, Bartın ‘ın seçkin firmaları arasında gösterilen Giyim Dünyası isimli konfeksiyon ve tekstil firması da katıldı.
Altın Kalpler isimli projeye de topladıkları plastik kapakların yanı sıra 2 adet tekerlekli sandalye ile destek veren firma yetkilileri Altın Kalpler isimli projenin de gönüllü destekçisi olduklarını dile getirdiler.

Giyim Dünyası isimli işyerinin camına özel olarak hazırlanmış ve üzerinde Altın Kalpler ve Altın Eller isimli projelerin logolarının yanısıra ''GÖNÜLLÜ DESTEKÇİSİYİZ'' yazılı afişi yapıştırılırken, projeye desteklerin ileriki günlerde de devam edeceği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.