Altın Kalpler projesine destek

Bartın Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanarak yürütülen Altın Eller isimli projenin yürütülmesine devam edilirken projeye destekler aralıksız olarak gelmeye devam ediyor. ”Sorumlu Fert Güvenli Kent” sloganı ile psiko sosyal model örnek alınarak hazırlanan projenin yürütülmesine 10 Mayıs 2012 günü başlanmıştı. Bartın Emniyet Müdürü Mehmet ALTINOK 'un talimatlarıyla Bartın Emniyet Müdürlüğü personeli tarafından hazırlanarak yürütülen proje geçtiğimiz günlerde Şarbey Tekstil Konfeksiyon, BALMAR Marketler Zinciri, Türkiye Sakatlar Derneği Bartın Şubesi ve KAV-EK Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi destek vermişlerdi. Altın Kalpler isimli projeye bu kez de Bartın 'ın seçkin firmaları arasında gösterilen ÖZAY Mobilya isimli firma destek verdi. Daha önceden yine Bartın Emniyet Müdürlüğü görevlilerince hazırlanarak yürütülen Altın Eller isimli projeye de destek veren ÖZAY Mobilya isimli firmanın duyarlı işverenleri ve çalışanları aynı duyarlılıklarını Altın Kalpler isimli projede de sürüdürdüler. Altın Kalpler isimli projenin gönüllü destekçisi olduklarını belirtirlerken, projeye verilen destekle ilgili olarak özel olarak hazırlanmış ve üzerinde Altın Kalpler ve Altın Eller isimli projelerin logolarının yanısıra ”GÖNÜLLÜ DESTEKÇİSİYİZ” yazılı afişi ÖZAY Mabilya firmasının giriş kapısına yapıştırdılar.

Projeye destekleri bununla da sınırlı kalmayarak ÖZAY Mabilya firmasının katkılarıyla özel olarak kupa bardaklar hazırlatıldı. Üzerlerinde Bartın Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından hazırlanarak yürütülmekte olunan Altın Eller ve Altın Kalpler isimli projelerin logo ve sloganlarının bulunduğu kupa bardakların dağıtılmasına başlanırken, firma işvereni Özay AYKAN Bartın Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanarak yürütülen sosyal sorumluluk projelerinin son derece anlamlı olduğunu, bu anlamlı projelerin yürütülmesinde her Bartınlı vatandaşın gönüllü destekçisi olması gerektiği gibi kendilerinin de gönüllü destekçisi olduğunu söyledi. Firma işvereni Özay AYKAN Cumhuriyet İlköğretim Okulu 4-A Sınıfı öğrencisi olan Nisan AYKAN ise yine Bartın Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanarak yürütülen Altın Eller isimli projeye destek amacıyla okullarında plastik kapak topladıklarını dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.