Altınok: En büyük istatistik halkın memnuniyetidir

Bartın Aktif İşadamları Derneği (BAKİAD)’nin davetlisi olarak derneğin kahvaltılı haftalık yönetim kurulu toplantısına katılan Bartın Emniyet Müdürü Mehmet Altınok ekonomiye katkı sağlayan işadamlarının aynı zamanda toplumsal huzura da katkı sağladıklarını söyledi. BAKİAD Başkanı Birol Dikyurt, Başkan Yardımcısı Aydemir Toksöz, İl Genel Meclisi Başkanı ve BAKİAD Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kartal ile birlikte yönetim kurulu üyesi 10 kişinin hazır bulunduğu toplantıda konuşan Emniyet Müdürü Mehmet Altınok kentin huzur ve asayişi için titiz bir şekilde çalıştıklarını dile getirdi. Emniyet teşkilatı içindeki tüm birim ve ekiplerin huzurun tesisi adına hizmetin gereği neyse onu titizlik içerisinde yaptıklarını belirten Emniyet Müdürü Altınok, “Kentin daha fazla huzuru için kamu kurumları, işadamı, sivil toplum, basın kuruluşları ve halkımızla omuz omuza vererek hareket etmemiz gerektiği düşüncesinden yanayım. Bu anlamda çalışmalarımıza destek veren halkımıza, işadamlarımıza ve herkese teşekkür ediyorum. Suçları sıfırlamak mümkün değildir, mağduriyetleri asgariye çekmek için çalışıyoruz, insanlarımızı rahatsız eden tüm unsurları ele alıyoruz. Suçu tetikleyen ve suça meyilli her unsuru ele alıyoruz. Bu unsurlar hakkında projeler geliştiriyor, tespitler yapıyoruz. Bartın’daki tüm metruk binaları, köşe bucakları, ırmak kenarlarını, köprü altı ve benzeri her yeri ele alarak görevlendirme kontrollerimizi yapıyoruz. Çalışma ve hizmetlerimizin ölçüsü olarak sokaktaki insanımızın hissetmesi halinde ehemmiyet kazanacağına inanıyorum” dedi.

İŞADAMLARI HUZURA KATKI SAĞLIYOR

İşadamlarının ekonomiye katkı sağlamalarının yanı sıra yapılan istihdamlar sayesinde toplumsal huzura da katkıda bulunulduğunu dile getiren Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, “Üreten, istihdam yapan, ekonomiye katma değer sağlayan işadamları sayesinde evlere ekmek girip aile fertlerinin sıcak bir çorbasını huzur içinde içebilecek. Sokakta işsiz gezen bir kişinin istihdam edilmesinin olayların azalmasına katkı sağlaması demektir. Basit bir örnek verecek olursak evine ekmek götüremeyen bir babanın evindeki huzur ortamı ve psikolojisi herkesin malumudur. Bu vesile ile hem ekonomiye hem de toplumsal huzura önemli katkıda bulunan işadamlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

BAKİAD ALTIN ELLER’E 5 SANDALYE İLE DESTEK VERİYOR

Bartın Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanarak yürütülen “Altın eller” isimli mavi kapak toplama projesine 5 tekerlekli sandalye ile destek vereceklerini ifade eden BAKİAD Başkanı Birol Dikyurt, “Engellilerimiz adına başlatılan projeden dolayı Bartın Emniyet Müdürümüze ve şahsında tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum. Çok güzel bir projeye imza atılmıştır. BAKİAD ailesi olarak bizler de bu projeye 5 tekerlekli sandalye ile destek verme kararı aldık. 5 ay önce göreve başlayan emniyet müdürümüze çalışmalarından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. İstatiksel bilgiler ışığında değil halkın takdiri ve hissetmesi ölçüsünde hizmetlerinin ehemmiyet kazanmasına önem veren emniyet müdürümüzün ve tüm teşkilat mensuplarının BAKİAD olarak her zaman yanındayız. ” dedi. Başlattıkları “Altın eller” isimli mavi kapak toplama projesine destek veren herkese teşekkür eden Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, “Engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırma adına başlattığımız projemize yurt genelinden önemli destekler geldi. Projemizin duyurulmasında emeği geçen basın kuruluşlarımıza da çok teşekkür ediyorum” dedi. BAKİAD Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte kahvaltı yapan Emniyet Müdürü Mehmet Altınok işadamlarıyla karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

H.Önder

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.