Öne Çıkanlar Kurban Bayramı Taekwondo Şiremirçavuş Ellibaş Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Karabük Amasra Sezai

Amasra Lisesi'nden Altın Eller'e destek

Bartın Emniyet Müdürü Mehmet ALTINOK ‘un talimatlarıyla hazırlanarak yürütülmeye başlanan Altın Eller isimli mavi kapak toplama projesine destek veren kamu kurum ve kuruluşlarının sayısı her geçen gün biraz daha artıyor. “Her Sağlıklı İnsan Bir Engelli Adayıdır” sloganı ile psiko sosyal model örnek alınarak hazırlanan projeye bir destek de Amasra ‘dan geldi.

Misyonu 1-Atatürk İlke ve İnkılâplarına, Anayasada ifadesini bulan Atatürk Milliyetçiliğine bağlı, 2-Türk Milletinin millî, ahlaki, insani ve kültürel değerlerini benimseyen; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, 3-Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, 4- Sorumluluklarını bilen ve yerine getiren, 5- İnsan haklarına saygılı, haklarını bilen ve koruyan, 6- Hür ve bilimsel düşünme gücüne sahip, 7-Bireysel yeteneklerini ve öğrenme stillerini dikkate alarak öğrenen, bilgili, becerili ve özgüvenli olan, 8- Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışı kazanan, 9- Türk Milletini çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı, saygın bir ortağı yapma gayreti olan bireyler olmalarını sağlamak olan Amasra Lisesinin idareci ve öğrencileri duyarsız kalmayarak Altın Eller isimli projeye destek verdiler.

Amasra Lisesi Müdürü Timuçin BAYRAKTAR ve formatör öğretmenleri Kerim BOZ refakatinde öğrenciler tarafından toplanan yaklaşık 1000 adet değişik renk ve ebatlardaki plastik kapaklar Emniyet Müdürlüğü görevlilerine teslim edilirken, projeye ileriki günlerde de destek verileceği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.