Öne Çıkanlar Bartınspor Cemal Akın Yılmaz Tunç Seyfettin Azizoğlu 30 Ağustos 3 Kasım 25 Kasım UNESCO

Bartın MESO Üyeleri Yemekte Buluştu
Bartın Madeni Eşya Sanatkârları Odası tarafından, elektrik tesisat meslek dalında faaliyet gösteren oda üyeleri için istişare toplantısı düzenlendi.

Toplantıdan sonra kısa bir açıklama yapan Bartın Madeni Eşya Sanatkârları Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz;“Elektrik tesisat meslek dalında faaliyet gösteren esnaf ve sanatkârlarımız meslekleri ile ilgili sorunlar, sıkıntılar dile getirildi. Sıkıntıların çözüm önerileri hususunda istişareler yapıldı” dedi.

Bu tür toplantıların her meslek grubu ile ayrı ayrı yapılacağını vurgulayan Madeni Eşya Sanatkârları Odası Başkanı Akdeniz;“Üyelerimizin ihtiyaçlar doğrultusunda düzenlenen bu tür toplantıların faydalı olacağına inandık. Üyelerimize yararlı olması noktasındaki çalışmalarımız ve faaliyetlerimiz odamız bünyesinde devam edecek. Toplantıya katılan üyelere teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.