Bartın Üniversitesinde KİK Toplantısı

Bartın Üniversitesi’nde 4688 sayılı Sendika Kanunu’nun 22’nci maddesi gereğince yapılan Kurum İdari Kurulu (KİK) toplantısının 2017 yılında yapılması gereken ilk toplantısı Rektörlük makamında gerçekleştirildi.

Toplantıya işveren tarafını temsilen Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan UZUN, Strateji Daire Başkanı Ali BULAMAÇCI, Personel Daire Başkanı Mehmet Ali KALELİ, Çalışan tarafını temsilen ise Bartın Üniversitesinde yetkili sendika olan Eğitim-Bir-Sen Bartın Şubesi adına Mevzuat ve Toplu Sözleşmeden sorumlu Şube Başkan Yardımcısı İlyas KARA, Basın ve İletişimden sorumlu Başkan Yardımcısı Ekrem KAYIŞ, Eğitim-Bir-Sen Üniversite Temsilciliği Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa HARAL katıldı.

Toplantıda Bartın Üniversitesi akademik ve idari personelinin talepleri masaya yatırıldı. KİK Başkanı Rektör Prof. Dr. Orhan UZUN Kurum İdari Kurulunda gündeme gelen konuları dikkatle dinledi ve mutabakat sağlanan konuların takipçisi olacağını belirtti. Çalışan tarafı olarak KİK Başkan Vekili İlyas KARA toplantıya Üniversitemizin en üst makamı tarafından Rektör Prof. Dr. Orhan UZUN ‘un başkanlık yapmasından dolayı memnuniyet duyduğumuzu, Kurum İdari Kurul kararlarının uygulanması açısından önem arz ettiğini, bu nedenle toplantının oldukça verimli geçtiğini belirtti. Toplantı karşılıklı iyi niyet temennileriyle son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.