Öne Çıkanlar Kurucaşile BAKKA Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı Filiz Fırat UEFA Karabük Ulus

Çakın, Güven Tazeledi

Türk Kızılayı Bartın Şubesi Olağan kongresi gerçekleştirildi. Kongreye katılan AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kızılayımız bizim gururumuz. İnsanlara her alanda yardım noktasında en büyük yardım kuruluşlarından bir tanesi. İnsanlarımızın tüm sıkıntılarında yanında olan geçmişi Osmanlı’ya dayanan bir kuruluşumuz olduğunu söyledi

Türk Kızılayı Bartın Şubesi binasında gerçekleşen olağan kongreye AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, Türk Kızılay’ı Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet İşgüzar, İl Özel Sekreteri İbrahim Kayış, Türk Kızılay’ı Eskişehir Şube Başkanı Yüksel Girgin, Türk Kızılay’ı Bartın Şubesi önceki dönem başkanı İsmail Çakır, köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Tunç, ”Destek olan herkese şükranlarımı sunuyorum”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrenin Divan Başkanlığını Hak-İş Konfederasyonu Öz Büro İş Sendikası Bartın Baş temsilcisi Halil Altınçubuk yaptı. Türk Kızılay’ı Bartın Şubesi Olağan kongrede yaptığı konuşmada Milletvekili Tunç Türk Kızılay’ının öneminden bahsederek, Kızılay'ın renk, ırk, dil, din ayrımı yapmadan dünyanın neresinde zor durumda olan insanlar varsa yardımına koştuğunu, doğal afetlerde, savaşta muhtaç duruma düşenlerin yardımına koştuğunu belirtti.

Tunç “Kızılayımız bizim gururumuz. İnsanlara her alanda yardım noktasında en büyük yardım kuruluşlarından bir tanesi. İnsanlarımızın tüm sıkıntılarında yanında olan bir kuruluşumuz. Görev alan kardeşlerimiz gönüllü olarak çalışıyorlar. Her birini tebrik ediyorum. Görev alan herkese teşekkür ediyorum. Destek olan herkese şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Faaliyet Raporları ve denetim kurulu raporlarının okunması ve ibrasının ardından seçimlere geçildi. Yapılan seçimlerde tek liste halinde giren Rıza Çakın tekrar Kızılay Bartın Şubesi Başkanlığına seçildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.