Eğitim-Bir-Sen'den 23 Nisan mesajı

Milletimizin ortak iradesinin eseri olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 91. yıl dönümünü tüm yurtta büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz.

23 Nisan 1920, Milletimizin kurtuluşunu, bağımsızlığını, özgürlüğünü kazandıran bir tarihtir.

Yine bu tarih, milli egemenliğin, Cumhuriyetin ve demokrasinin temellerinin atıldığı gündür.

Milletimizi hazin bir yıkılıştan, destansı bir yeniden doğuşa, esaretin gölgesinden bağımsızlığın zirvesine taşıyan Meclisimiz, ülkemizin önünde yepyeni ufuklar açmıştır.

Gazi Mustafa Kemal ve kahraman milletvekillerimizin devletimizin temeline koyduğu milli irade harcı, ülkemizi birbirinden çetin badirelerden geçirerek bugünlere getirmiştir.

Bağımsızlık mücadelesini zafere taşıyan Millet Meclisimiz, aradan geçen 91 yıl içerisinde hayata geçirdiği atılımlarla Cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandırmıştır.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dünyadaki çocukların beraberce kutladığı ilk ve tek çocuk bayramıdır.

Milletimizin aydınlık yarınlarını kucaklayan çocuklarımızın sağlıklı, eğitimli, mutlu ve özgür bireyler olarak hayata devam etmeleri en büyük arzumuzdur.

Geleceğimizin umut tomurcukları çocuklarımızın özgür düşünceli, kendi başına karar verebilen, hayatın güçlükleri ile baş edebilecek ölçüde donanımlı olarak yetişmeleri ortak hedefimizdir.

Eğitimciler Birliği Sendikası Bartın İl Başkanlığı olarak geleceğimizin teminatı çocuklarımızın bayramını ve egemenliğimizin en önemli teminatı olan aziz milletimizin temsil makamı Meclisimizin kuruluş yıldönümünü en içten dileklerimizle kutlarız

Anahtar Kelimeler:
Eğitim-Bir-Sen23 Nisan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ismail 13 yıl önce

andımızın kaldırılmasını isteyen, istiklal marşı törenleri ile bayram törenlerinden rahatsız olan, ermeni ve kürtçe isimlerin iadesi için imza kampanyasının altında imzaları olan zihiyet ulusal egemenlikten ne anlar. bırakın bu iki yüzlü ucuz siyaseti

Avatar
kimse inanmaz 13 yıl önce

tabiki kimse inanmaz ismail ; inansa inansa kadir inanır :)

Avatar
ayhan 13 yıl önce

mevcv ıktıdarın golgesınde vucut bulan malum sendıka Türk adından neden rahatsız oluyor kı? Ne mutlu TURK üm dıyene!

Avatar
emin 13 yıl önce

doğuda ki söylmleri ile batıdaki söylemleri çelişen, sağlıkta 5300 den fazla sahte imza ile üye yapan yapısal hareket NE MUTLU TÜRK üm diyemezken tamamıyla menfaat örgütü olmuştur. çünkü genel başkanları diyor biz menfaat örgütüyüz işi olan çıkarı olan gelsin diyor

Avatar
Mahir Ömeroğlu 13 yıl önce

ulusal devlet oligarşisinin uzantısı mantık faşist ve oligarşik zihniyetinin yeni yetmelerini doğurmaya ve beslemeye devam etmekte. Her sabah amentü gibi çocuklara zorla dikte ettirilmeye çalışılan askeri zihniyetin tecesüsü and denilen içi boş ezberci söz dizilerine iman edicez. Burası nazi düzeni stalin düzeni mi geç artık bu palavraları. İstiklal marşını ağzına alma bu senin mantığının ırkçı literatürüne yakışmaz. Palavra sıkma ulus devlette ayakta duran tek ümmetçi Mehmet Akifti. O da senin tekelinde mi be adam. Bu ülkede sadece düşünceleri yüzünden öldürülen Hrant Dinkin katlinede ortak olmaya devam et. Diyarbakır cezaevinde suçsuz kürtlere tezek yediren ve bu adamları dağa kaldıranda senin faşist mantığındı. Şimdi gelmiş ucuz siyasetten bahsediyosun. Yazıklar olsun. Senin değerlerinede söylediklerinede. Allah hepiniz ıslah eylesin çünkü bu mantığın öbür dünyası yok. Yapacağınız tek şey bir Umay bulup Tanrı dağında ŞAmanizm ayini yapmak. Müşrikler sizi.....

Avatar
turgut 13 yıl önce

bak şia kafalı, Türk düsmanı arkadaş bu ülke dunde Turkü yarında aynı kalacak. Dını de sızın ıran kaynaklı kafanızdan ogrenecek degılız. Ayrıca sayın edıtor devlete hakaret ıceren yorumlara yer vermeyın

(Editör notu: Tavsiyeniz için teşekkürler. Yorumlar suç unsuru taşıyan öğeler içeriyorsa, yorumu yapan kişi bunun hesabını adalete vermek zorundadır)

Avatar
kemal 13 yıl önce

burası Turkıye! Fransızların ısgalınde cuma kılınmıs, Sadı Nurs ı kurtculuge karsı cıkmıs, Turk oldugunu belırtmıs. Sımdıkı sozde demokrası cıgırtkanları devlete hakaretı kendılerınde bır hak olarak goruyor.

Avatar
Özcan OAL 13 yıl önce

Gün olarak önemli ama sadece kutlama ile ilgili basit mesajlarda bile Eğitim Bir Senin mesajlarının altına provakosyanca bir den fazla mesaj atıp hakarette bulunanlara protesto, bu hakaretleri görmeyipta buna göre bu hakaret yorumları yayınlayan editörede teessüflerimizi bildiriyoruz. Birileri edepsizliğe edebince cevap verincede veya aleni tarihi vesikaları ortaya serince ne demokratlığın kalır ne de şiiliğin ne de insanlığın di mi.... Zİhniyet eleştirisi yıkar en çok insanı. Doğrular rahatsız eder. Aynen öyle. Bu ülkeyi kimin bölmeye götürdüğü ortada....