Eğitim Bir Sen'den Demir'e Hoşgeldin Ziyareti

EĞİTİM-BİR-SEN’DEN YENİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ’NE ZİYARET

Memur-Sen'e bağlı Eğitim-Bir-Sen Bartın Şubesi Yönetim Kurulu ile Disiplin ve Denetleme Kurulu Üyeleriyle birlikte görevine yeni atanan İl Milli Eğitim Müdürü atanan Yaşar DEMİR’i makamında ziyaret etti.

Yapılan ziyarette Şube Başkanı Muhammet AKÇA, ilin son yıllarda eğitimde önemli başarılar elde ettiğini belirterek, “Bu başarıların kalıcı olması ve devam etmesi, eğitim çalışanlarının sorunsuz ve huzurlu bir ortamda çalışmaları önceliğimizdir. Eğitim-Bir-Sen olarak ülke genelinde ve yerelde eğitimin önemli bir paydaşı olarak çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Elde edilen bu başarıların ve huzurlu ortamların kalıcı olması için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye devam edeceğiz” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar DEMİR, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilin başarısında emeği geçenlere teşekkür etti. DEMİR, “Sahip olduğum bilgi ve deneyimi ilimiz için kullanacağım. İlimizin elde ettiği başarıları kalıcı kılmak ve daha ileri seviyelere çıkarmak için birlikte çalışacağız. Alacağımız çok karar olacaktır. Ama inanın bu kararlarda bütün eğitim camiasının katkıları olacaktır. Eğitim çalışanlarının sorunlarının çözümü için elimizden geleni yapacağız. Bu anlamda sivil toplum örgütlerinin bugüne kadar verdiği desteklere teşekkür ediyor ve devamlarını bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Eğitim Bir Sen
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
isa can 10 yıl önce

giden müdür ile çok samimiydiniz. hafta içi hafta sonu makamı size açıktı. hacı ali beyden sonra sermayeden yedik. bunda sizlerin milli eğitim müdürlüğünün olumsuz politikası var. ilginç olan da sendika yönetici ve milli eğitim müdür yardımcısı. bu sendika üyeleri içinmi var yoksa yönetim kurulu üylerini yükseltmek için mi?

Avatar
Emre 10 yıl önce

:) hayırlı olsun ağa bey ler..

Avatar
zeybek 10 yıl önce

sayın müdürüm hayırlı olsun.allah yardimciniz olsun

Avatar
FRİGYALI 10 yıl önce

sayın müdürüm sultangazi meb te gösterdiği başariyi bartindada gösterecektir.kazanan bartin oldu