Öne Çıkanlar Bartın Valisi KDMP İsmail Toksöz TÜİK Fatih Mahallesi Burcu Karalı Tiyatro Canip Sevinç

İdamsa, İdam !

Türkiye Kamu-Sen Bartın İl Başkanı, çocuklarımıza yönelik artan istismar ve saldırıları sert bir dille eleştirdi.

“Bu konuda devletimizin alacağı her kararın arkasındayız” diyen Hangişi, “Körpecik yavrularımızı gözü dönmüş, aşağılık insan müsveddelerinden korumak başta devletimizin olmak üzere tüm vatandaşlarımızın en asli görevidir” dedi.

Hangişi, açıklamasında şu satırlara yer verdi;

“Son günlerde gündeme gelen ve tüm ülkemizde infial yaratan çocuk istismarı meselesi yüreklerimizde derin yaralar oluşturmaktadır. Yaşanan bu acı olaylara bakıldığında, bu konuda acil ve sert tedbirler alınması gerekliliği ortaya çıkmıştır. Bu ülkenin geleceği olan evlatlarımız kaçırılıyor, istismar ediliyor ve haince, kalleşçe öldürülüyorsa başta devletimiz olmak üzere herkes üzerine düşeni yapmak zorundadır. Körpecik yavrularımızı gözü dönmüş, aşağılık insan müsveddelerinden korumak başta devletimizin olmak üzere tüm vatandaşlarımızın en asli görevidir.

Bu noktada elbette devletimizin ve hükümetimizin alacağı her kararın arkasında olduğumuzu ifade ederken, alınacak tedbirlerin bu caniler gibi olmaya yeltenen ahlak yoksunlarını caydırıcı tedbirler olması gerektiğinin altını çizmek gerekir. İnsan suretindeki bu aşağılıkların ödeyeceği bedeller bunlar gibi düşünen mahlukatları o yoldan caydırmalı ve akıllarının ucundan dahi bu iğrenç düşünceleri geçirmelerine engel olmalıdır. Türk milleti artık çocuk katillerine yönelik olarak topyekün bir mücadeleye girişmeli, bu alçakların toplum içine çıkabilecek yüzleri kalmamalıdır.

İdamdan kimyasal hadıma, ömür boyu hapisten tecrite kadar her ne gerekiyorsa tedbirler acilen alınmalı ve bir daha ülkemizde böylesine olaylar vuku bulmamalıdır. Bu ülkenin geleceği olan tüm yavrularımıza şefkat dolu kucaklar açılmalı, onların geleceği bugünden atılacak sert ve kararlı tedbirlerle güvence altına alınmalıdır. Unutulmamalıdır ki, “Çocuğunun gözyaşını silmeyen onunla birlikte ağlar...”Bizler onların döktükleri bir damla gözyaşlarında o hainleri boğacak ve evlatlarımıza onların mutlu ve huzurlu olacakları güzel bir vatan bırakacağız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.