Kağıthane Belediye Başkanı Bartın'da

BARFED Başkan Yardımcısı ve AK Parti Kağıthane Başkan Yardımcısı, Bartınlı işadamı Mehmet Yılmaz'ın davetiyle Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç Bartın'a geldi.

İlgili Foto Galeriye Git

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Bartın Dernekler Federasyonu(BARFED) Başkan Yardımcısı ve AK Parti Kağıthane Başkan Yardımcısı, Bartınlı işadamı Mehmet Yılmaz'ın davetiyle Bartın'a geldi. Ulus Şirinler Köyü Danagölü Mahallesinin düzenlediği 5. Harman Şenliği'ne de katılan Kılıç, Ulus ilçesi Drahna bölgesinde bulunan köylere bir ziyaret gerçekleştirerek bazı açılışlara katıldı.

Kağıthane Belediyesi Başkan Yardımcısı Şaban Demirel'in de hazır bulunduğu ziyarette Kılıç, ilk önce Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun'a makamında ziyaret etti. Daha sonra Ulukaya Şelalesi'ni de gezen Kılıç ve beraberindekiler Kağıthane Belediyesinin katkılarıyla köylülerce yapımı gerçekleştirilen 15 Temmuz anıtının ve bir parkın açılışına katıldı.

- "Kapımız her zaman Bartınlılara açık"

Bartın'ı uzun yıllardan beri dostu olan Bartınlı işadamı Mehmet Yılmaz aracılığıyla yakından tanıma fırsatı bulduklarını anlatan Kılıç, doğası ve yöre insanının misafirperverliğinin kendisinde her zaman ayrı bir yerinin olduğunu söyledi.

Gerek İstanbul'daki Bartınlılara gerekse Bartın'a desteklerinin her zaman devam edeceğini ifade eden Kılıç, "Daha öncede Bartın'a, Ulus'a gelmiştim. Bu sefer bölgeyi daha yakından tanıma fırsatı bulduk. Uluslu hemşehrilerimizi ve sıladaki Kağıthaneli komşularımızı ziyaret ettik. Bizim için güzel ve keyifli bir ziyaret oldu. Bartın-Ulus Alıçlı Köyü'nde köylülerin Çıraklar Mahallesi'nde 15 Temmuz anısına yapılan anıtın açılışını gerçekleştirdik. Ayrıca yine Bartınlı hemşehrilerimizin hizmetine sunulan parkın açılışını yaptık. Bartın'lıların bizde ve Kağıthane'deki yeri her zaman başkadır. Kapımız her zaman Bartınlılara açık." diye konuştu.

 - "Bartınlıların yanında olduğunu gösterdi"

BARFED Başkan Yardımcısı ve AK Parti Kağıthane Başkan Yardımcısı Bartınlı işadamı Mehmet Yılmaz ise Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve Kağıthane Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Demirel'e ziyaretlerinden ve bölgeye katkılarından dolayı duyduğu memnuniyeti iletti.

Mehmet Yılmaz, "Fazlı Kılıç başkanımız her zaman olduğu gibi Bartınlıların yanında olduğunu sadece İstanbul'da değil ilimize gelerek bir kez daha gösterdi. Bölgemize yaptığı katkılardan dolayı başta Kağıthane Belediyesi Fazlı Kılıç olmak üzere tüm ekibine teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

Bir günlük ziyaretin ardından Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, çalışmalarını sürdürmek üzere İstanbul'a döndü.

Anahtar Kelimeler:
UlusKağıthaneDanagölü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.