Polis Çocuklarından 5000 kapak daha

Bartın Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanarak 1 Şubat 2012 tarihinde yürütülmeye başlanan Altın Eller isimli proje başarılı bir şekilde yürütülmeye devam ederken projeye Bartın Emniyet Müdürlüğü 'nde görevli polislerin çocukları da destek vermeye devam ediyorlar.
Bartın Emniyet Müdürü Mehmet ALTINOK ‘un talimatları doğrultusunda “Her Sağlıklı İnsan Bir Engelli Adayıdır” sloganı ile hazırlanan Altın Eller isimli mavi kapak toplama projesinin uygulanmasına aralıksız olarak devam edilirken, projeye destek verenlerin sayısı her geçen gün artarak devam ediyor. Bilindiği gibi proje etkinlikleri kapsamında halk arasında mavi kapak olarak da bilinen çeşitli renklerdeki plastik kapaklar toplanırken, toplanan plastik kapaklar karşılığında tekerlekli sandalyeler temin ediliyor. Temin edilen tekerlekli sandalyeler ise Bartın Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından ihtiyaç sahibi engellilere takdim ediliyor.

Altın Eller isimli projeye yürütülmeye başladığı 1 Şubat 2012 tarihinden itibaren ilk olarak Aroma Bayanlar Voleybol 3.Ligi’nde mücadelesini büyük bir kararlılıkla sürdüren Bartın Polis Gücü Bayan Valeybol Takımının sporcularından destek gelmişti. Daha sonrasında ise Bartın 'da bulunan kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerinden destekler gelmeye başlamıştı. Psiko sosyal model örnek alınarak hazırlanan proje ile ilgili olarak gelen destekler sayesinde kısa sürede başarı da elde edildi. Öyleki 1 Şubat 2012 günü yürütülmeye başlanan proje ile ilgili olarak halk arasında mavi kapak olarak bilinen plastik ve cam şişelerin değişik renk ve ebatlarındaki plastik kapakları toplanırken, toplanan plastik kapak sayısı kısa sürede yüzbinlerce adeti buldu. Toplanan plastik kapaklar ve yardımseverler tarafından hibe edilenlerle birlikte temin edilen tekerlekli sandalye sayısı ise 85 adete ulaştı.

Altın Eller isimli mavi kapak toplama projesine destek verenler arasında polis çocukları da bulunuyor. Bartın Emniyet Müdürlüğü 'nde görevli polislerin çocukları daha önceden yaklaşık 2000 Adet plastik kapak toplayarak projeye destek vermişlerdi. Kendileri küçük yürekleri ise büyük minikler bu kez de yaklaşık 2000 Adet plastik kapak topladılar. Toplanan plastik kapaklar Bartın Emniyet Müdürlüğü görevlisi polis abla ve amcalarına teslim eden minikler, ileriki günlerde de projeye destek vermek için plastik kapak toplamaya devam edeceklerini dile getirdiler. Projeye destek veren minikler proje ile ilgili olarak toplanan plastik kapakların sadece mavi renkte değil, tüm renklerde olduğunun ve su şişelerinin dışında kola şişeleri, meyve suyu şişeleri, süt kutuları, kolonya şişelerinin de kapaklarının toplanabileceğinin altını çizerlerken projeye bugüne kadar yaklaşık 5.000 adet plastik kapakla destek vermiş oldular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.