Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Mehmet Ali Kıllı Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük

Sakatlar Derneği'nden Altınok'a Ziyaret

Dünya engelliler günü ülkemiz genelinde olduğu gibi Bartın İlinde de birbirinden farklı etkinliklerle kutlandı. Kutlamalar çerçevesinde Türkiye Sakatlar Derneği Bartın Şubesi koordinesinde bir yürüyüş düzenlendi. Engellilerin sorunlarına dikkat etmek için düzenlenen yürüyüş yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Yürüyüş sonrasında Türkiye Sakatlar Derneği Bartın Şubesince Bartın Emniyet Müdürü Mehmet ALTINOK makamında ziyaret edildi.

Türkiye Sakatlar Derneği Bartın Şube Başkanı Necati Gülmez ve şube üyeleri tarafından ziyaret edilen Mehmet ALTINOK ‘a Türkiye Sakatlar Derneği Bartın Şubesi faaliyetlerine katkılarından ve tekerlekli sandalye ihtiyaç sahibi engelli üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Türkiye Sakatlar Derneği Bartın Şube Başkanı Necati Gülmez şunları söyledi:

Bilindiği gibi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü ülkemiz genelinde olduğu gibi Bartın İlinde de birbirinden farklı etkinliklerle kutlandı. Kutlamalar çerçevesinde Türkiye Sakatlar Derneği Bartın Şubesi koordinesinde bir yürüyüş düzenlenmiş olup düzenlenen yürüyüşe kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerinden temsilcilerin yoğun bir şekilde katılım sağlaması bizleri son derece mutlu etti. Ayrıca derneğimiz dışında diğer bazı kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütlerince de birbirinden anlamlı değerli etkinliklerin düzenlendiğini gördük. Tüm bunlar sonucunda da Bartın ilinde engelli sorunlarına duyarsız kalınmadığını bir kez daha gördük.

Engelli sorunlarına duyarsız kalmayan ve sorunlarımızın çözüm aşamasında bizlerin sürekli yanında olan kurumlardan birisi de Bartın Emniyet Müdürlüğü personeli. Özellikle polis kardeşlerimizce hazırlanarak yürütülen ‘’Altın Eller’’ isimli proje ile tekerlekli sandalye ihtiyaç sahibi birçok engelli üyemizin yanı sıra birçok engelli kardeşimiz de tekerlekli sandalyesine kavuştu. Bu sebeple bizler de Türkiye Sakatlar Derneği Bartın Şubesi olarak Bartın Emniyet Müdürümüz Mehmet ALTINOK ‘u makamında ziyaret ederek. Her zaman olduğu gibi bizleri büyük bir sıcaklıkla karşılayan Emniyet Müdürümüze bir teşekkür plaketi takdim ettik.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.