Türk Eğitim-Sen 19 Yaşında

Hangişi'nin mesajı:

18 Haziran 1992 Tarihinde bir avuç cesur eğitim çalışanının fedakar gayretleriyle kurulan Türk Eğitim-Sen, bugün ülkemizin en büyük sivil toplum kuruluşlarından birisi haline gelmiştir.

Eğitim çalışanlarının sesi olmak amacıyla yola çıkan ve büyük kazanımlara imza atan sendikamız, 19 yıl boyunca önemli mesafeler aldı. Eğitim çalışanlarının hak  mücadelesinin en önemli direnç merkezi olan sendikamız; eğitimi ve eğitim çalışanlarını ilgilendiren her gelişmeye müdahil olan ve ortaya koyduğu onurlu mücadele ile toplumun her kesiminin takdirini kazanan bir meslek kuruluşudur. Sorumluluk bilinci ile hareket eden sendikamız, etkin ve güçlü yapısıyla üyelerinin hak ve menfaatlerini korudu, haksızlıkların karşısında yer aldı, hiçbir kuruma ya da kişiye boyun eğmedi, onurlu duruşuyla herkese örnek oldu.

Türk Eğitim-Sen, salt ücret sendikacılığı yapmayan; bir parçası olduğu Türk milletine karşı sorumluluklarını da tavizsiz bir şekilde yerine getiren milli bir sivil toplum kuruluşudur. Üyelerinin mesleki, sosyal ve ekonomik hak ve menfaatlerini geliştiren, eğitimi ve toplumu ilgilendiren her konuda taraf olmayı ve topluma sağlıklı bir bakış açısı sağlamayı görev edinen Türk Eğitim-Sen, günden güne büyümektedir.
Zor ve meşakkatli yolda durmadan yürüyen ve üyeleri sayesinde gücüne güç katan sendikamız, dün ve bugün olduğu gibi yarın da eğitim çalışanlarını her platformda en iyi şekilde temsil edecektir.

Türk Eğitim-Sen; milli ve manevi değerlerimize saygıyı esas alan, vatanın bölünmezliğinden, aziz milletimizin huzur ve mutluluğundan asla taviz vermeyen sendikacılık anlayışının da tek temsilcisi olmuştur.

Sendikamızın kuruluşundan bugüne kadar  gerek Bartın’da gerekse Türkiye genelinde katkılarını  esirgemeyen  tüm emektarlarımıza, üyelerimize, gecesini gündüzüne katarak yürekli mücadeleleriyle  teşkilatımızı en büyük kılan bütün yönetici arkadaşlarımıza ve her türlü dalavereye rağmen üye olarak sendikamıza güç veren üyelerimize sonsuz şükranlarımızı sunuyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.