Ağdacı Güven Tazeledi
AK Parti Bartın Gençlik Kolları Başkanlığı 4. Olağan Genel Kongresi’nde tek listeyle gidilen seçimde 101 delegenin oyunun tamamını alan Orhan Ağdacı, yeniden başkan seçildi.

Bartın Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kongreye AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, AK Parti Gençlik Kolları Genel Sekreteri Fatma Gaye Güler, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Manav, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya, AK Parti Bartın Milletvekili aday adayları Yaşar Arslan, Emin Özkan ve partililer katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan kongrede Divan Başkanlığı’na Ömer Faruk Koç seçildi. Kongrede kürsüye ilk olarak AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Orhan Ağdacı davet edildi.

Ağdacı, “AK Parti köklerini Osmanlı’dan alan, bizler gibi genç bir partidir. 20. yüzyılın hasta adamı olarak alınan ülkemiz, 21. yüzyılda dünyaya reçete veren doktor haline gelmiştir. Bizim bu ülke için, Bartın için bu gençlik için hayallerimiz var, öncelikli hayallerimiz araştıran ve geliştiren inançlı gençliğin sayısının artırılmasıdır. Bu gençlik hayallerimiz gerçekleşirken, Bartın için ülkemiz için kurduğumuz asırlık hedeflere ulaşma yolunda yılmadan çalıştık çalışacağız” şeklinde konuştu.

Kongrede bir konuşma yapan AK Parti Bartın Milletvekili aday adayı Yaşar Arslan ise, “Orhan başkan ile yaklaşık bir buçuk yıl çalıştık. Ama 2002’den bu yana başlayan bu gençlik hareketi ve emeği olan bütün gençlik başkanlarımıza çok teşekkür ediyor, kongrenin Bartın’a hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Arslan’dan sonra kürsüye çıkan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Manav, Bartın Gençlik Kolları Başkanı Orhan Ağdacı’nın bir buçuk yıldan beri başkanlık görevine devam ettiğini belirterek, “Benim kardeşim aynı zamanda meslektaşım, bu görevin ona emanet edilmesinden dolayı mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

Daha sonra AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç kürsüye davet edildi. Sürekli küçülen bir Türkiye’yi bugün dünyanın en hızlı büyüyen ülkeleri konumuna getirdiklerini ifade eden Tunç, “Kapalı üniversite öğrencilerimiz okula girecekler, ’sen girme sen gir.’ Giren kardeşimiz arkadaşı dışarıda kaldı diye ağlardı. Öbürü de okula giremedim diye ağlardı. Çocuklarımızı ağlattılar, hangi demokrasiden bahsediyorlar bize, hangi diktatörlükten bahsediyorlar. Hangi basın özgürlüğünden bahsediyorlar. Ayrımcılığın alasını yaptılar. Her türlü ayrımcılığı yaptılar. Bütün ayrımcılıkları ortadan kaldırdık. Ülkemizin demokrasi çıtasını yükselttik. Bugüne kadar hiçbir lider dünya beşten büyüktür diyebildiler mi, diyemezler. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bunu her uluslararası toplantıda ifade ediyor” dedi.

Milletvekili Yılmaz Tunç’un konuşmalarının ardından, AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkezi tarafından hazırlanan kısa bir sinevizyon gösterisi yayınlandı. Kongrede son olarak konuşma yapan, AK Parti Gençlik Kolları Genel Sekreteri Fatma Gaye Güler ise, “1980’den itibaren, darbeden sonra Türkiye’de ne yazık ki apolitize olmuş bir gençlik ortaya çıktı. Çok şükür ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın biz gençlere güvenmesiyle ve bizim de ona güvenmemizle gençlik kolları teşkilatımız, her yerde dolu dolu kongrelerimizi gerçekleştiriyoruz. Ben sizlerin huzurunuzda Reis-i Cumhur Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Kongre sonunda AK Parti Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ağdacı’ya pasta takdim etti. Tek listeyle gidilen seçimde 101 delegenin oyunun tamamını alan mevcut başkan Orhan Ağdacı yeniden başkan seçildi.

Yalçın ÇELEN (İHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hayret ya 9 yıl önce

ya bu parti bu kadına nasıl tahammül ediyor allah aşkına her yerden çıkıyor,insan birazcık oturaklı olur,kendine dikkat eder.

Avatar
geröekçi 9 yıl önce

sayın tunç, medya özgür değil, gençler özgür değil, herkes borçlu.son 6 yılda 4000 kadın öldürüldü.savaş var sanki.tarım bitmiş, hayvancılık bitmiş..sen hala türbandan bahsediyorsun..mecliste aklanan 4 bakandan bahset, geçen gün ölen genç kızımızdan bahsetsene..

Avatar
vural deniz 9 yıl önce

sayın tunç israil lobi şirketlerine neden 65 milyon dolar ödediniz? neden peçete kağıdına yazılmış paçavrayı komisyon da belge olarak kabul edip rüşvetçilerin tertemiz olduğunu iddia ederek milletin aklıyla alay ettiniz?türkiye çok özgür bir ülke oldu doğru ama bu özgürlük bir tek sizden olanlar için ve abdullah öcalan için geçerli....hade şimdi işinize.