Ak Parti Adayları Kemerspor'la Kahvaltıda Buluştular
Foto galeriye git
AK Parti Bartın Milletvekili Adayları Yılmaz Tunç ve Mustafa Yelkenci Bartın Kemerspor yönetimi ve futbolcuları ile birlikte kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

AK Parti Bartın Milletvekili Adayları Yılmaz Tunç ve Mustafa Yelkeni’nin yanı sıra İl Genel Meclis Üyesi Yusuf Aldatmaz, İl Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yıldırım, Aday Adaylarından Muhammet Köse Emin Özkan ve Kemerspor yönetimi, futbolcuları ve aileleri katıldı.

Ercan Aydın’dan Tunç’a Teşekkür

Bartınspor ve Kemerspor eski yönetim kurulu başkanlarından Ercan Aydın, Bartın’da spora ve sporcuya her zaman destek olduklarını ve olmaya devam ettiklerini belirterek son yıllarda Bartın’da spor alanında önemli yatırımların gerçekleştiğini gördüklerini belirtti. Aydın,“Ömertepesi futbol sahasında çamurun içinde futbol maçı oynadıklarını zamanları bizler unutmadık çok iyi biliyoruz, bugün ise Ömertepesi modern futbol sahası, tribünleri ile sporcularımıza hizmet vermekte kıymetini bilmemiz gerekiyor bu eserleri Bartın’a kazandıran Milletvekilimiz Sayın Yılmaz Tunç’a teşekkür ediyorum” dedi.

Gençlik ve Spor alanında son 2 yılda Bartın’a 18,7 milyon lira tutarında yatırım

Milletvekili Tunç, toplantıda yaptığı açıklamada, Bartın’da her alanda olduğu gibi spor alanında da özellikle son 2 yılda çok önemli yatırımlar yaptıklarını belirterek, son 2 yıl içerisinde Bartın’a gençlik ve spor alanında 18 milyon 775 bin lira tutarında yatırım gerçekleştirdiklerini söyledi.

Bartın’a Spor alanında kalıcı eserler kazandırdık

Milletvekili Tunç, Bartın Kapalı Yüzme Havuzu inşaatının yüzde 70 seviyesinde olduğunu 2015 yılı içerisinde hizmete açılacağını söyledi. Yüzme Havuzu inşaatının hemen yanında da yapımına üç ay önce başlanan ve içerisinde 8 ayrı branşta spor yapılabilecek salon bulunan Bartın Merkez Sporcu Fabrikasının inşaatının da yüzde 50 seviyesine geldiğini belirten Milletvekili Tunç, Amasra Spor Salonu, Bartın Gençlik Merkezi, Ömertepesi Futbol Sahası, Ulus, Kurucaşile, Amasra, Kozcağız, Kumluca, Abdipaşa futbol sahaları, aydınlatma ve tribün yapımlarını tamamladıklarını söyledi. Bartın Stadyumunun doğal çim zemin ıslahını da yaptıklarını belirten Milletvekili Tunç, ayrıca Milli Eğitim Bakanlığı bütçesinden sağladıkları ödeneklerle Kurucaşile lisesi, Abdipaşa lisesi ve Akcamescit ortaokuluna kapalı spor salonları inşa ettiklerini belirtti.
Spor’a destek vermek hayır işidir.

Milletvekili adayı Tunç “Spor ve sporcuya yapılan destekler ve yatırımlar aslında hayır işidir bizler yaptığımız desteklerle gençlerimizi kazanıyoruz, geleciğimize sahip çıkıyoruz” diyerek, Milletvekili Adayı Mustafa Yelkenci ile birlikte Kemerspor futbolcuları ile sohbetler yaptılar, hatıra fotoğrafı çektirerek minik futbolculara başarılar dilediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.