Ak Partili Kadınlardan Orman Haftası Ziyareti
AK Parti Bartın Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri Orman Haftası dolayısıyla Bartın Orman İşletme Müdürü Selahattin Yanık’a ziyaret gerçekleştirdi.

AK Parti Bartın Kadın Kolları Ekonomi İşler Başkanı Ayten Gazlı, yönetim kurulu üyeleri Evren Can Ayvaz, Claudia Olimpia Yılmaz, Nurhan Gündüz, Emine Ersoy, Gülten Bacıoglu, Selvi Yanık, Hasibe Kalafat, Nazmiye Akça, Vahide Doğanel ile birlikte Bartın Orman İşletme Müdürü Selahattin Yanık’ı makamında ziyaret etti.

“16 BİN FİDAN DİKTİK”

Osmanların ülke için önemli olduğunu belirten Ayten Gazlı ziyaretin ardından yaptığı değerlendirmede şöyle konuştu: “Ormanlarımız hem ülkemizin ciğerleri hem de erozyonu önlemesi açısından büyük önem taşımaktadır. Biz de Ak Parti Kadin Kolları Teşkilatı olarak Genel Merkez Kadın Kolları koordinasyonunda Orman ve Su İşleri Bakanlığımızın desteğiyle Bartın’ımız da bir ağaç bin nefes, bir kadın bin umut projesiyle ağaçlandırma çalışmalarına destek vermek ve erozyonu önlemek için ağaçlandırma kapsamında 16 bin fidan diktik."

HER ÇOCUĞA BİR FİDAN

Amaçlarının daha yanabilir şehirler oluşturmak olduğunu kaydeden Gazlı şöyle devam etti: “AK icraat olarak ağaçlar okullarda hayat bulsun projesiyle de çocuklarımızı ağaçlarla buluşturduk. Her çocuğumuzun bir ağacı olsun istedik. Ak Parti Teşkilatları olarak bizim gayemiz yaşanabilir şehirler oluşturmaktır. Bartın’ımızda Karadeniz’in incisi olup yeşili, mavisi ve doğal yaşamıyla yaşanabilir turistik şehirlerden biridir. Bu amaçla Bartın’ımıza hizmet çivisi çakan herkese teşekkür ederim.”

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.