AKP teşkilatından Başkan Akın'a ziyaret

AKP İl Başkanı Yaşar Arslan, milletvekili adayları Yılmaz Tunç ve Seyfettin Kalay, Merkez İlçe Başkanı Recep Ünal Çil'in bulunduğu ziyarette bir konuşma yapan Belediye Başkanı Cemal Akın , AKP teşkilatına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. 12 Haziran'da yapılacak olan seçimlerin huzurlu bir ortamda geçmesini dilediklerini belirten Akın "Seçim sürecinde her siyasi partinin en üst seviyede duyarlılık göstermesini umuyoruz. Amaç Bartın'a hizmet etmektir" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
fehmi 13 yıl önce

belediyeyi ancak ziyarete gidebiliyor yılmaz tunç utanmadan.akparti de olsaydı olmazmıydı sanki.?utanın utanın biraz.sorumlu olanlar ortada yok.yılmaz tunç artık zevk yapacak....ulupınar zaten artık hiç gidemez herhalde.....başbakanımız bunları görmeden yola devam diyor.nasıl olacak bu işler anlamadık...hadihayırlısı