Alanda Kimseyi Bulamayınca Mitingi İptal Ettiler
Bartın’da yapacakları miting için Cumhuriyet alanına gelen Saadet Partisi (SP) il yöneticileri alanda kimseyi bulamayınca mitingi iptal etti. Emniyetten başka alan için izin alamayan SP İl Başkan Yardımcısı Yaşar Sinoplu, "Fotoğraflar çekildiği zaman ortaya güvercinler ve bir kaç vatandaş çıkacak. İnşallah başka zaman bu mitingi yapacağız" dedi.

Saadet Partisi İl Yönetimi Bartın’da düzenleyeceği miting vatandaşların katılımının az olması nedeniyle iptal edildi. Saat 11.00’de miting alanında gelen partinin il yöneticileri alanda vatandaş olmaması nedeniyle emniyet güçlerinden vatandaşların yoğun olduğu kapalı pazar yeri için izin istedi. Emniyet güçlerinin seçim kurulu tarafından miting alanlarının belirlendiği ve bu alanların dışına başka yere müsaade edilemeyeceğinin ifade etmesinin ardından miting iptal edildi.

Özellikle vatandaşların yoğun olduğu gün olan cuma gününü miting tarihi olarak belirlediklerini söyleyen partinin İl Başkan Yardımcısı Yaşar Sinoplu, "Ancak hava durumunun iyi olmadığından dolayı alan boş ve miting yapmak istemedik. Saadet Partisi’nin yakalamış olduğu gerçek havayı bu milletimize yansıtmak için izinler alındı. Ben burada konuşma yaparken basın mensupları bunu çektiğinde 3-4 tane vatandaş ve güvercinler çıkacak. Inşallah bir başka zaman tekrar meydanlarda bu mitingi yapacağımızı ifade etmek istiyorum” dedi.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
neden acaba? 9 yıl önce

merak ettim neden acaba?? yüzde 15 alan partinin mitingi böyle mi olur.

Avatar
vatandas ak 9 yıl önce

ulkenin akpartiye ihtiyaci var. Ozellikle ser odaklarinin son siginagi 7 haziran kalmistir. Gelin bartini 2~0 ile yeni buyuk guclu Turkiye de alnimizin akiyla temsil ettirelim. Oyunuzu kisisellestirmeyin. Bu dava buyuk, bu sevda memleket, bu kavga hakkin batila galebesidir. Akpartiye verilmeyen her oy bir anlamda ulke menfaatine, milletin birligine ve dirligine kast edenlerin yaninda olmktir. Ey ummet, ey millet ve ey halkim, oyun buyuk.. bu oyunu sandikta boz, Ak partiye destek olmak siyasetin otesinde vatanina sahip cokmaktir. Namusuna, dinine, kultrune, ekonomine, sanayine her seyine sahip cikmak demektir. Hasili kelam ya ak parti ile yeni buyuk turkiye ya da krizler, komploloar, kardes kavgalari her turlu felaket.. Benligini, siyasetini bir.kenara koy ve Akpartiye oy ver.. daha bu isin vebali var, gercek saadetci arkadaslar elinizi vicdana koyun bartinda 3000 oyunuz var ha chpye vermissiniz ha ittifaka, barajin yarisi kadar oyu yok saadetin, lutfen akil ve vicdan ile ummet ve milletin ortak duasina istirak edin

Avatar
baraj 9 yıl önce

arkadaşlar yüzde 15 i gördüler ya. güvercilerle anket yapılmış heralde..

Avatar
vatandas ak' cevap 9 yıl önce

akp ye oy vereceğime kominist partisine veririm daha iyi 2010 yılından sonra akp kendini bozdu.ayakkabı kutuları,pkk ile müzakere ,gemiciler vs. daha neler neler sizin beyninizi yıkamışlar biraz araştırın oyunuzu ondan sonra verin.

Avatar
Kara şimşek 9 yıl önce

yalan haber yapmayın saadet partisi orada basın açıklama yapacaktı sadece madem miting var hani süsleme saçma sapan uydurmaca haberler

Avatar
Eski Refah'lı 9 yıl önce

İktidar olunup mutedir olunamayan bir dönemin Refah Partisi. Recep Tayyip Erdoğan olmasa tarihte iktidar oldular ama mutedir olamadılar diye anılmaktan kurtuldunuz. Recep Tayyip Erdoğan'ın aklı ve zekası sayesinde bu ülkede bir şeyler değişti bunu hala kavrayamadınız. Başaramadınız bari başaranı alkışlayın.

Avatar
BARTINLI 9 yıl önce

yüzde 15 bu kalabalikmi

Avatar
Mustafa 9 yıl önce

sizler bartında miting anonsu duydunuz mu?liderleri geliyor denildi mi?meydan süslenmiş mi?köylerden ve kamu kurumlarından servislere para basarak adam getirin denmiş mi?Önce dürüst bakın,sonra dürüst konuşun.Adamların davaları var vede bir oy dahi alacaklarını bilseler bayraklarını taşımaya kısıtlı imkanlarla devam ediyorlar.Allah yar ve yardımcınız olsun