Aldatmaz: Kimseye hakkımızı yedirmeyiz

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz Yüksek Seçim Kuruluna oyların yeniden sayılması için itirazda bulunacaklarını söyledi.

İlgili Foto Galeriye Git

Başkan Adayı Aldatmaz yaptığı açıklamada, “31 Mart seçimleri öncesinde gayret, samimiyet ve tevazu içinde seçim çalışmalarımızı tamamladık. 31 Mart günü Bartın halkı sandık başına giderek iradesini ortaya koydu. Biz siyasette kazananı takdir edip elini sıkmayı ve tebrik etmeyi biliriz. Bu konuda kimsenin hakkını yemeyiz. Ancak kimseye de hakkımızı yedirmeyiz.

Oy sayımına ilişkin elimizde bulunan rakamlarla Yüksek Seçim Kurulu rakamlarının uyuşmaması üzere seçmenlerimizin hakkını korumak adına oyların yeniden sayılmasını talep edeceğiz.

Oyların tekrar sayılması için itirazımızı gerekçeleriyle birlikte Yüksek Seçim Kuruluna ulaştıracağız. Süreç içerisinde yaşanacak tüm gelişmeleri kamuoyunun bilgisine sunacağız.” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HASAN 5 yıl önce

yedirmediğin belli.hep kendin yemşsin.

Misafir Avatar
hüseyin 5 yıl önce @HASAN

bu konuda kimsenin hakkını yemeyiz. ancak kimseye de hakkımızı yedirmeyiz. demiş başlığı okuyup yorum yapma !

Beğenmedim! (4)
Avatar
edu 5 yıl önce

daha ne yiyeceksiz birazda perhiz yap

Avatar
akp alacak 5 yıl önce

yedirme tabi.belediye ak partide olacak inşAllah. hırsızlara kaptırmayın oyları

Misafir Avatar
VATANDAŞ 5 yıl önce @akp alacak

hırsızlara kaptırmayın oyları demiş..la arkadaş hırsız dediğin adamlarla cumhur ittifakı kurdunuz bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Beğenmedim! (0)
Avatar
adagio 5 yıl önce

hakkı olmayanın hakkı nasıl yenecek pardon da? hayır hakkın olsa da yiyecek kişi yok karşında. madem böyle düşünüyorsun, güvenmiyorsun (veya yenildiğini yediremiyorsun) o zaman aday olma kardeşim. herkesin başkanı cemal akın!