Amasra'ya anıtlar için 100 Bin TL ödenek

Kültür ve Turizm Bakanlığından aktarılan ödenekler için Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’a teşekkür eden Milletvekili Tunç, 1461 yılında Fatih Sultan Mehmet tarafından fethedilen ve fetih sırasında Fatih’in yanındaki lalasına dönerek “Lala Lala Çeşmi Cihan bu mu ola?” diyerek Amasra’yı dünyanın gözbebeği olarak nitelendirdiğini fethin anısına yapımı tamamlanan Fatih Sultan Mehmet ve Lalasının anıtının fethi hatırlatması bakımından önemli olduğunu söyledi.

Milletvekili Tunç, son olarak ta, Amasra ilçe merkezinde bulunan Atatürk anıtı meydan ve çevre düzenlemesi için de yine Kültür ve Turizm Bakanlığından 50 bin lira ödenek aktardıklarını belirterek, bu ödenekle de Atatürk anıtının bulunduğu Amasra meydanının çevre düzenlemesinin yapılacağını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
turgut 11 yıl önce

bunu icraat olarak dile getirmek çok acı ya,eski para ile 100 milyar.
100 trilyon olmalı