Arslan'dan müdürlere ziyaret

ARSLAN “ BARTIN, TARIM ANLAMINDA KABUĞUNU KIRDI”

Ak Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, Tarım İl Müdürü Yusuf Alagöz’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette bir konuşma yapan İl Başkanı Yaşar Arslan, “bizler eğer köylümüzü tarım’a teşvik edebiliyorsak ne mutlu bize” dedi.

Ziyarette İl Başkan Yardımcıları Ali Eyüpustaoğlu, Erol Çoban, Hasan Fırıncı İl Yönetim Kurulu üyesi Dinçer Çavuşoğlu da hazır bulundu. Ziyarette bir konuşma yapan Tarım İl Müdürü Yusuf Alagöz, en büyük avantajlarının ürettiklerini sattıklarını söyledi. Alagöz “Köylerimizde herhangi bir sıkıntı yok. Bartın’da çıkan hastalıkların çoğu çeşitli illerden geliyor. Bartın üretiyor, ürettiğini satıyor. Şu anda Bartın çiftçisi Antalya çiftçisine nazaran daha iyi yerlerde.

Ardından İl Başkanı Yaşar Arslan, Tarım İl Müdürü Yusuf Alagöz’den Bartın çiftçisi hakkında ve Tarım İl Müdürlüğü çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Arslan “Tarım İl Müdürlüğünün çalışmalarını izlemekteyiz. Bartın, tarım anlamında kabuğunu kırdı. Bizler eğer köylümüzü Tarım’a teşvik edebiliyorsak ne mutlu bize. Bartın bizim hepimizin her anlamda sahip çıkmamız gerekiyor. Ben bu anlamda başta sizlere ve Müdürlüğünüzde çalışmalarını sürdüren personele başarılar diliyorum” dedi.

ARSLAN, ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Ak Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, İl Başkan Yardımcıları Ali Eyüpustaoğlu, Hasan Fırıncı, Erol Çoban ve İl Yönetim Kurulu üyesi Dinçer Çavuşoğlu Emniyet Müdürü Mehmet Altınok’ u ve Tapu Kadastro İl Müdürü Fatih Demir’i makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette İl Başkanı Yaşar Arslan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Altınok’tan Bartındaki emniyet açısından yaşanan sıkıntılar ve çözümler görüşüldü. Ardından İl Başkanı Yaşar Arslan ve beraberindeki heyet Tapu Kadastro Müdürü Fatih Demir’i makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Bartın’daki tapu ve kadastro hakkında bilgiler alan Arslan, Bartın’ın hızla büyüdüğünü söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.