Arslan'dan yeni yıl mesajı

ARSLAN, yayımladığı mesajda, yeni yılın ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diledi. Herkesin yeni bir anayasa istediğini belirten Yaşar ARSLAN, 2012 yılının yeni bir anayasa yılı olması, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, hoş görünün hâkim olduğu, yarınlarımıza umutla baktığımız, üzüntülerin sevince dönüştüğü bir yıl olması hepimizin ortak temennisidir dedi. Biten bir yılın ardından her yeni yıl, yeni başlangıçlara odaklandığımız, hassasiyetlerimizi biraz daha olgunlaştırdığımız, olaylara daha müspet baktığımız bir yıl olmalıdır diyen Yaşar ARSLAN, 2012 yılının her yönden ülkemiz için büyük bir kalkınma hareketi olacağını belirterek, İnanıyorum ki dün olduğu gibi bugünden sonra da milletimiz daha büyük sevinçleri, daha büyük heyecanları beraber yaşayacaktır. Türkiye'yi çok daha aydınlık yarınlara taşımak, hedeflerimizi en üst seviyede tutmak hepimizin önceliği olmalıdır diyen Yaşar ARSLAN, bu duygu ve düşüncelerle 2012 yılının başta Bartın'ımız olmak üzere, bölgemize, ülkemize ve milletimize hayırlara ve berekete vesile olmasını temenni ediyor, beklentilerinizin gerçeğe dönüşmesini, her şeyin gönlünüzce olmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum dedi.

Anahtar Kelimeler:
Yaşar Arslan2012Yeni Yıl
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
eh 12 yıl önce

ancak yeni yılı kutlama mesazı yayınlarsınız hiristiyanlaşmak için başka yol bulamadıonızmı hala avrupalılara yalakalık yapıyorsunuz ama avrupalı türkiyeye baürbarlar olarak bakıyor yazıklar olsun