Öne Çıkanlar Bartınspor Cemal Akın Yılmaz Tunç Seyfettin Azizoğlu 30 Ağustos 3 Kasım 25 Kasım Ereğli

Atamayla Geldi, Seçimle Devam

AK Parti Bartın Merkez İlçe 5. Olağan Kongresi büyük bir coşku içinde yapıldı.

Bartın Kültür Merkezi Salonunda gerçekleştirilen kongreye, AK Parti Grup Başkanvekili Prof. Dr. Naci Bostancı, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, Merkez İlçe Başkanı ve adayı Ali Eyüpustaoğlu, ilçe ve belde belediye başkanları, delegeler ve partililer katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından, AK Parti Bartın Merkez İlçe Başkanı ve adayı Ali Eyüpustaoğlu kongrenin açılış konuşmasını yaptı.

Eyüpustaoğlu konuşmasında, "2009 yılında AK Parti ailesine katıldım. ve bundan büyük bir mutluluk duydum. 2009 yılından beri aralıksız olarak hizmet vermeye devam ediyorum. Atama usulüyle merkez ilçe başkanı oldum. Bu süreçte ilk defa kongre heyecanı yaşıyorum. Kongreyle birlikte merkez ilçe başkanı olma onurunu ve gururunu sizlerin desteği ile alacağız. Kongreler birlik ve beraberlik yeridir, ve bunun onurunu yaşıyoruz. Katılan delegelere katılımlarından dolayı teşekkür ederek, kongrenin hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Daha sonra kürsüye çıkan AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, "Öncelikle kongremizin teşkilatlarımıza Bartın’a ülkemize ve bütün insanlığa hayır getirmesini temenni ediyorum. Cumhurbaşkanımızın bıraktığı yerden siz değerli teşkilatımızın gençlik kollarımızla, kadın kollarımızla hep beraber devam edeceğiz. Çünkü biz bir aileyiz" dedi.

AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan’ın konuşması ardından kürsüye çıkan AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç konuşmasında "AK Parti 5. Olağan Merkez İlçe Kongresine uzaktan yakından gelerek, bu heyecanımıza ortak oldunuz. hepinize çok teşekkür ediyorum. Kongreler siyasi partilerde yeniden güç kazanmak tazelenmek için bir fırsattır. AK Parti’de 13 yıllık ve 14 yıla ulaşan bir siyasi hayatında 5. Olağan Kongrelerini gerçekleştiriyor. Türkiye genelinde ilçe ve il kongrelerimiz devam ediyor" dedi.

Konuşmasında muhalefeti eleştireni AK Parti Grup Başkanvekili Prof. Dr. Naci Bostancı, "Ey muhalefet 9 seçimdir sınıfta çakıyorsun ve hoca beni geçirmedi diyorsun. Millet seni bu kafayla bu kağıtla geçirmez. Karnen iyi olacak. Geçer not alacak şekilde konuşacaksın. Milletin meramının temsilcisi olacaksın. Sabah akşam, ’Bu AK Parti gitmeyecek, bir kriz çıksa, kargaşa çıksa da biz gelsek’ dersen olmaz. O zaman kağıdı iyi dolduramaz, sınıfta çakarsın. Bunlar bu kafayla değil 9, daha çok seçimde sınıfta kalırlar. Emin olun iktidar olarak kuvvetli, bizimle yarışan, bir muhalefet istiyoruz. İktidar, muhalefetin soluğunu ensesinde duymalı" dedi.

Konuşmalarından ardından AK Parti Merkez İlçe 5. Olağan Kongresinde oylamaya geçildi. Seçimde 137 oyla mevcut AK Parti Bartın Merkez İlçe Başkanı ve adayı Ali Eyüpustaoğlu kongrede tekrar seçildi.

İHA

Anahtar Kelimeler:
Ak Parti
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yazık oldu. 9 yıl önce

üst kurul delegelerini kendi hısım akrabalarından seçtiren ildekiler ali eyüpustaoğlu,nu kukla olarak görüp parmaklarında oynatacaklar,göreceksiniz,ondan sonrada adına demokrasi,yeni bir sayfa diyecekler,hadi oradan.

Avatar
demokrat 9 yıl önce

geçen günlerde chp kongreleri yapıldı..ilde 4 aday, ilçede 2 aday vardı.hiç birinde kavga gürültü, birbirini suçlama bile olmadı..gerçek demokrasi o işte..ayrıca çok üyemiz var diyen ak partide merkez ilçede 137 delegemi varmış..üstelik köylünün bartına geldiği salı günü yapıldığı halde..çok manidar.

Avatar
ben olsammm 9 yıl önce

ben olsam bu kadar ayyuka çıkmış söylentiler nedeniyle değil aday olmak, kongrenin haber olmasından dolayı bile utanırdım. nasıl bir aileyse??

Avatar
murat hüdaverdigar 9 yıl önce

kpss sınavına girmeden devlet memuru yapılan bakanların 1.derece yakınları varken ak parti için çalışıp evden babalarının gönderdiği paralarla öğrencilik yapmaya çalışan ak üniversite gençliği...hey yavrum hey!siz bu kafayla devam edin,dirsek çürütüp durun...bir kadro kaparız hayaliyle kendinizi avutun...tepedekiler adam gibi bir eğitim sonucu yapılacak kpss sınavıyla alınması gereken uzman kadrosuna akrabalarını sınavsız kpss'siz doldurup dursunlar..çalışın,çabalayın dünya liderinizle övünün.yolsuzluk iddialarına bir de şimdi devlet kadrolarına usulsüz ,liyakatsiz,vip torpille atamalar devam etsin.siz ak parti bartın da seçim kazansın diye çalışıp durun.hey yavrum hey....ak üniversite gençliği sırtınıza vurulmuş semeri de alın hatıra diye saklayın bir ömür boyu....bakan çocukları,baldızları,akrabaları bu işin sefasını sürsün, kaymağını yesin siz muhalefet partilerini yuhalamaya devam edin.....