Bakan Eroğlu Amasra'da

Bakan Eroğlu’nu Amasra’ya gelişinde  AK Parti Bartın Milletvekili  Av.Yılmaz Tunç, Bartın Valisi İsa Küçük, Bakanlığına bağlı İl ve Bölge Müdürleri, AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, Amasra Kaymakamı Mehmet Yıldız, Amasra Belediye Başkanı Emin Timur, AK Parti Amasra İlçe Başkanı Bekir Karabacak,  İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyeleri karşıladı.

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu, beraberindekilerle birlikte Amasra’da tarihi çekiciler çarşısında esnafları tek tek gezerek, onlarla sohbet etti.  Amasralı esnafların yoğun ilgisi ile karşılaşan Bakan Eroğlu, esnaflara hayırlı işler diledi.

AK Parti Bartın Milletvekili Av.Yılmaz Tunç,  Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel  Eroğlu’nun Bartın ziyaretinin önemine dikkat çekerek,  Sayın Bakanın Amasra ilçesindeki ziyaretlerinin ardından Bartın’da Bakanlığına bağlı bölge ve il müdürleri ile birlikte Valilikte düzenlenecek olan İl koordinasyon kurulu toplantısına katılacağını, Bartın’daki yatırımların masaya yatırılacağını, ardından AK Parti Bartın İl Başkanlığını ziyaret edeceğini ve Bartın için çok önem arzeden ve yapımını hızlandırdıkları Kirazlıköprü Barajında da incelemelerde bulunacağını söyledi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.