Öne Çıkanlar Ak Parti Bartın Valisi KDMP LUCY Tekkeönü TÜİK İsmail Toksöz Fatih Mahallesi

Bakan'la Bartın'daki Yatırımları Görüştü

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanvekili Yılmaz Tunç, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’yı ziyaret ederek Bartın’daki devam eden sağlık yatırımları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Bartın’da sağlık alanında dev bir yatırım olan ve inşaat çalışmaları devam eden 400 yataklı yeni Bartın Devlet Hastanesi’nin çalışmaları başta olmak üzere devam eden sağlık yatırımları hakkında görüş alışverişinde bulunulan ziyaret sonrasında Milletvekili Tunç yaptığı açıklamada 

“Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca’yı ziyaret ederek, Bartın ilimizdeki sağlık yatırımlarımız ile hekim ve personel taleplerimiz hakkında faydalı bir görüşme gerçekleştirdik. Sayın Bakanımıza ilgi ve alakaları için teşekkür ediyorum.”Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.