Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük Dorukhan Bartın Emniyet Müdürlüğü

Bankoğlu'ndan skandal çıkış: PKK'ın oylarına talibiz

CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, Almanya’nın Köln kentinde Halk TV’den de canlı yayınlanan bir oturumda “31 Mart seçimlerinde PKK’lıdır hiç fark etmez oylarını istiyoruz” dedi..

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu’nun Almanya’da katıldığı bir söyleşide “PKK’lılarında oyunu bekliyoruz” sözüne tepki gösterdi. CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu’nun Almanya’da katıldığı bir söyleşide “PKK’lılarında oyunu bekliyoruz” sözlerine Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, tepki gösterdi.

Milletvekili Yılmaz Tunç, yaptığı açıklamada, “Ben bunun bilinçli bir açıklama olduğunu düşünüyorum. Çünkü burada HDP ile yaptıkları ittifakı gizleme ihtiyacı bile duymuyorlar. Başlangıçta Cumhuriyet Halk Partisi HDP ile ittifak yapmadığını söylese de, zaten adaylıklar belirlendiği süreçte HDP’nin birçok yerde aday çıkarmaması ve CHP’yi destekleyeceğini söylemişlerdir. Bazı CHP’li Belediye Başkanları ve Milletvekilleri de mikrofonu açık unutulduğunda HDP ile PKK ile yaptıkları açığa vurmuşlardı.

Bu kez Bartın Milletvekili Sayın Bankoğlu Almanya’da yaptığı bir açıklamada hatta yanında CHP Genel Başkan Yardımcısı Sayın Salıcı’nın olmasına rağmen ve orada PKK’lıların oyuna da talibiz demesi büyük bir skandala imza attığını gösteriyor. Ve bu söylerken de CHP Genel Başkan Yardımcısı hiç tepki ve düzeltme yapmıyor. 40 yıldır bu ülkede terör örgütü PKK ile mücadele eden bir ülkeyiz. Ülkemizi bölmek isteyen bu terör örgütü ülkemizi huzursuz etti.

Ülkemizin gelişmesinde ve kalkınmasında büyük engel oldu. Ve bunlar ortaydayken, CHP’li bir vekilin 31 Mart’ta Ak Parti’ye gereken dersi vereceğiz. PKK’lıların oyu ile vereceğiz. Onlarında desteğini istiyoruz. Demesi esef vericidir. Ve şiddetle reddediyoruz. Bartın’ımızdan böyle bir söz çıkması CHP’ye oy veren herkesi rahatsız etmiştir. O yüzden sayın Bankoğlu’nun Öncelikle ülkemizden ve Bartın’lılardan özür dilemesi gerekir.”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan kaya 5 yıl önce

aysun hanım' a bir soru soruldu.
bu soruda , son günlerde muhalif seçmenin terör örgütlerine destek veriyormuş algısı yarartılmasına espirili bir gönderme yapıldı.
aysun hanım' da aynı şekilde ironi yaparak cevap verdi.ama türkiyenin kitap okuma istatistikleri günde 7 dk olduğu için , vatandaş burdaki ironiyi anlayamadı.yinede aysun hanım'ın daha dikkatli olması lazım.zira türkiyede kimin terörist kimin olmadığını belirleyen yetkin bir kitle var.dikkat etmek lazım.

Avatar
VATANDAŞ 5 yıl önce

en iyi yaptığınız şey algı operasyonu. kafası çalışan her insan aysu hanımın orada ne demek istediğini biliyor ve anlıyor. ayırın insanları ayırın, terörist, din düşmanı vs.. sonunuz yakın..hüloğğğ kafalılar

Avatar
gazi 5 yıl önce

bu kafayla devam edin siz ve destekçileriniz.
pkk adı değişirse chp olur bu gidişle

Avatar
Vatansever cumhur 5 yıl önce

Eserinle gurur duy bartın.. i.partilerin yani sozde milliyetci aslinda solun saksakcilari sayesinde bu pkkseveri guzelim bartindan meclise soktunuz.. ben milliyetciyim diyenin vatanseverim diyen herkesin tek bir adresi vardir o da cumhur ittifaki. Zillet ittifakinin sahte vatan "bekci"lerine ve sözlerine aldanmayın. Siyasi ikbal ugruna yolu da yolcuyu da davai da satar bu sahte millieytcilil bekcileri. Gerçek vatanseverin adresi cumhur ittifakindan gayrisi olamaz. Basbugun izine türkmen beyimizin liderliğinde davamiz da yolumuz da belli çok şükür

Avatar
Madenci 5 yıl önce

Evet sayın CHP seçmeni hemşehrilerim hayırlı uğurlu olsun eserinizle gurur duyun bütün memlekete rezil olduk.