Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz

Bartın'da Yaşamak Ayrıcalık Olacak

“BARTIN’DA YAŞAMAK AYRICALIK OLACAK”

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Dr. Seyfettin Kalay, beraberinde AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, İl Başkanı Yaşar Arslan, Belediye Meclis Üyesi Adayları Osman Turna, İlker Camcı ve Ferruh Harçvuran ile birlikte Tuna Mahallesi Gökçe Sitesini ziyaret ederek, site ve mahalle sakinlerine Bartın için projelerini anlattı.

Gökçe sitesi sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda konuşan AK Parti Bartın Belediye Belediye Başkan Adayı Dr. Seyfettin Kalay: “30 Mart tarihi itibariyle sizlerin desteğini alarak, görevi devraldığımızda, Bartın’ın temiz içmesuyu, alt yapı, kanalizasyon arıtma, çöp katı atık bertaraf tesisi, hava kirliliği, trafik sorunu gibi belediyecilikte bu güne kadar çözülememiş en temel sorunlarını hızlı bir şekilde çözecek ve uygulayacağımız projelerle de Bartın’ı yaşanılabilir, parmakla gösterilecek marka bir şehir yapacağız” dedi.

Dr. Seyfettin Kalay, Dev projelerle yeni bir Bartın’ı inşa edeceklerini belirterek, Öncelikle Bartın’da imar planlarını yaparak, kentleşmenin önünü açacaklarını, Kent Parkı projesiyle Bartın’ın rahat bir nefes alacağını, Kent Meydanı Projesiyle, Prestij cadde düzenlemeleri ile, Bartın Irmağı ıslah ve rekreasyon projesiyle, mesire alanları, sosyal ve kültürel tesisleri ile Bartın’ı örnek bir şehir yapacaklarını, Çevre Yolu projesi, Çatmaca, Özel İdare, Türbe yolu, Hastane kavşakları ve Toki köprüsü projeleri ile Bartın’ın trafik sorununu çözeceklerini, doğalgazı 1 yıl içerisinde tüm mahallelere vereceklerini, İnkumu tüneli ile Bartın ile İnkumunu birleştireceklerini, Bartın Ro Ro limanı projesi ile Bartın’ı ticarette dünyaya açacaklarını, Üniversite’nin yeni kampüs alanı ile çarşı arasında tramvay projesi ile Bartın’ı Üniversite ile bütünleştireceklerini, engelli ve yaşlı yaşam merkezleri, gençlik merkezleri, spor tesisleri, kadın konukevi, meslek edindirme kursları ile sosyal belediyecilikte Bartın’da bir çığır açacaklarını, kent konseyi ve beyaz masa projeleri ile de katılımcı bir belediyecilik anlayışını Bartın’da da uygulamaya geçireceklerini söyledi.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’ta toplantıda yaptığı konuşmada, AK Parti’nin 12 yıldan bu yana ülkemizde her alanda çok büyük bir değişim ve dönüşüm sağladığını belirterek dünyayı kıskandıracak dev projelerin hayata geçtiğini söyledi. Türkiye’yi ekonomide 4 kat büyüttüklerini belirten Milletvekili Tunç, Milli geliri 250 milyar dolardan 800 milyar dolara çıkardık, İMF’ye borcumuzu sıfırladık, ülkemizi terör belasından kurtardık, 80 yıl boyunca 40 bin toplu konut yapılabilmişken 12 yılda 500 bin toplu konut yaptık, 80 yılda 6500 km. duble yol yapılmışken, 12 yılda 18 bin km. bölünmüş yol yaptık, hastaneler, okullar yaptık, her ilimizi üniversiteye kavuşturduk, köydes, beldes projeleri köylerimizi ve beldelerimizi yaşanılabilir hale getirdik, sosyal yardımlarla düşkünlerimizin yanında olduk, Bartın’da 1,7 milyar lira tutarında kamu yatırım gerçekleştirdik, 2 milyar lira tutarında yatırımımız devam ediyor, Amasra tüneli, Kurucaşile yolunda 5 adet tünel, Valilik, emniyet, adliye hizmet binaları, Kültür Merkezi, Spor tesisleri, toplu konutlar, duble yollar, 22 adet yeni okul, Üniversite kampüs inşaatları, Yurt inşaatları, 85 milyon lira tutarında köydes yatırımları, Hastane ve Aile sağlığı merkezleri, barajlar, taşkın koruma çalışmaları, tarım destekleri, Sanayi alanındaki yatırımlarla Bartın’a çok büyük önem verdik, şimdi sıra belediyecilikte. 30 Martta sizlerin desteği ile İktidar ile Belediye uyumunu sağlayacağız ve Bartın’ın önünü açacağız, Dr. Seyfettin Kalay’ın Bartın’da yaşamayı bir zevk haline getirecek projelerini ve Bartın’ı mutlu insanların yaşadığı marka şehir haline getirecek yatırımlarını kazandırmak için kollarımızı sıvayacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
artık bunu düşünün 10 yıl önce

sayın vekil,siz inşallah manşallah yaşar,ı yanınızda taşıdığınız sürece sonuç almanız söz konusu değil,uyarması bizden.

Avatar
ayrıcalık mı? 10 yıl önce

en çok göç veren illerden biriyken, bunca doğal güzellik termik santral belasının içindeyken, valiliğin sorumluluğunda olan dere yatakları bu haldeyken, üniversitelilerin ulaşım ve konaklama sorunları ortadayken, emekli kentinden bir adım öteye geçememişken, cemal akını boya badanacılıkla suçlayıp adayınızın projelerinin hemen tamamının boya badan olduğu ortada iken, 12 yılda ne bitiremediğiniz baraj çözemediğiniz göç ve işsizlik, kapanan fabrikalar sorunu ortada iken... neyin ayrıcalığı bu? akp lilerin ayakkabı kutularında rüşvet, yolsuzluk, ihaleye fesat yaparak günah işleme ayrıcağı ise kastettiğiniz konyada açlıktan, vanda soğuktan ölen, çocuklarını ısıtmadığı için intihar eden, emekli maaşının yarısını bankaya diğer yarısını muayene ücretlerine veren insanların iki eli yakanızda olacak... sizin ayrıcalığınızda bu olacak sayın tunç... bu söylemlerinizi bugün açıklanan işsizlik rakamlarının ardından beyan etmeniz bile utanç verici...