Bartın'ın Ak Belediyeciliğe İhtiyacı Var

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcıları Mahmut Göksu ve Alev Dedegil’in de hazır bulunduğu ziyarette, İl Başkanı Yaşar Arslan, Genel Sekreter Haluk İpek ve beraberindeki Milletvekillerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve İlçe Başkanlarının hazır bulunduğu ziyarette, Genel Sekreter Haluk İpek, Bartın’a teşkilat içi eğitim toplantıları için geldiğini belirterek, Bartın’ın merkezi hükümetten çok önemli yatırımlar aldığını ancak yerel yönetim noktasında Bartın il merkezindeki eksikliklerin hemen göze çarptığını söyledi. Önümüzdeki dönemde Bartın’da merkezi hükümet-yerel yönetim işbirliğini sağlayacak, Bartın’ı şehircilik anlamında planlayarak, çağdaş ve gelişmiş bir kenti ortaya çıkaracak bir AK Belediyecilik anlayışının işbaşına gelmesini sağlayacak olan teşkilatlarımız, hızlı bir tempo ile çalışmalarını sürdürmesi gerekiyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ASIM TATLI 11 yıl önce

siz bu milleti aptalmi zannettiniz bizgörmüyormuyuz sanki kurcaşilenin hasankadinin aptipaşanin içleracisi halini kimikandiriyosunuz **r siz bittiniz bittini yaziklarolsun ne halegetirdiniz koskocaman türkkiye cumherriyetini artikyok şimdi hesapvereceksiniz milete inşallah (Editör notu: lütfen yorumlarınızda hakaret içeren ifadeler kullanmayınız)

Avatar
cCc 11 yıl önce

önümüzdeki dönemde merkezi hükümet - yerel yönetim işbirliğini sağlamak için ak belediyecilik isteyenler bu dönemde neden bu işbirliğini sağlamıyorsunuz. amacınız halka hizmet hakka hizmet değil de başka birşey mi acaba

Avatar
maden 11 yıl önce

beledıyenın ak olması kara olması farkeder mı?muhım olan vatandası memnun etmek deıl mı?ak beledıye olmayınca nolur?bu beledıye de devletın beledıyesı deıl mı?

Avatar
Cengâver 11 yıl önce

Şu an Bartın Belediyesi Türkiye Cumhuriyeti sınırlarında değilmi başka ülkeye mi dahil edildik. Varsa hükümetin bir projesi şimdi de yapılabilir. Zonguldak akp liydi de ne oldu 40 olan borcu 140 trilyon oldu şimdi zar zor maaş ödüyor. Ülkeyi batırdı akp şimdi de sıra Bartındamı. Termik Santralı havuzun oraya yaptırırsınız artık. ak belediyecilikmiş ilçe ve beldelerdeki ak belediyeleri düzeltin öncede belediyeciliğinizi bir görelim

Avatar
Ali 11 yıl önce

şuan yunanlı bir belediye hizmette.o yüzden bütün bartın da yunanlı.ak olursa yatırım da gelir şu bu yazıklar olsun

Avatar
gözlemci 11 yıl önce

ak belediyeden önce kirazlık barajını bitirin kozcagız barajını hayata gecirip dsi tafından dere islahı yapın termik santıral karşıtlıgını haykırın başarı hikayeniz olsun ozan ak belediyecilikten bahsedin karnenizde not olsun

Avatar
hasan özmen 11 yıl önce

aynen bartında belediye hükümet partisinde olsa daha iyi olur daha çok yatırım gelir şuanda geliyor ama yetersiz şu andaki belediye başkanının yaptıklarından menmun degilim ak parti de olsa belediye çok şey degişir bartında diye düşünüyorum

Avatar
ARIT BELEDİYESİ 11 yıl önce

arıt belediyesi 2002 den beridir akp'de. hizmet fazla geldiği için çatladı. sonra bartın'da çatlamasın fazla hizmetten.))