Bartın’ın köylerine 140 milyon lira

Milletvekili Tunç, beraberinde İl Genel Meclisi Üyeleri Kenan Dursun, Recep Kantarcıoğlu ve Musa Gürüz ile birlikte Bartın İl Özel İdaresinin Akcamescit köyünde faaliyet gösteren Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünü ziyaret ederek, burada Özel İdare Genel Sekreteri İbrahim Kayış, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Deniz Göçmenoğlu ve Müdürlük yetkilileri ile bir süre çalışmaları değerlendirdi.

"KÖYDES" TEN 85 MİLYON, İL ÖZEL İDARESİ BÜTÇESİNDEN 51 MİLYON TL.

Köydes Projesi için 2005-2013 yılları arasında 1000'i aşkın proje için toplam 85.000.000 TL. tahsis ettiklerini belirten Milletvekili Tunç, İl Özel İdaresinin bütçesinden de 51 milyon lira harcandığını, İller Bankası köy kalkınma paylarından sağladığımız 4 milyon TL. ödenekle birlikte toplamda 140 milyon lira tutarında içme suyu ve yol yatırım gerçekleştirdiklerini, suyu olmayan, yolu olmayan köyümüz kalmasın diye çalıştıklarını söyledi.

1300 KM. ASFALT, 1700 KM. STABİLİZE, 320 ÜNİTE İÇME SUYU,

Bartın’ın köylerine 1300 kilometre asfalt, 1700 kilometresi stabilize yol yaptıklarını, 60 km. peton parke yol çalışması gerçekleştirdiklerini belirten Milletvekili Tunç, 262 köyde toplam 320 Ünitede içme suyu projesi gerçekleştirdiklerini söyledi. .

İLLER BANKASINDAN 4 MİLYON

Köydes Ödeneklerinin haricinde İller Bankası köy kalkınma paylarından sağladığımız 4 milyon TL. ödenekle 81 adet köyümüzün alt yapı hizmetleri, kilit parke taşı döşemesi, köy yerleşik alanlarının tespiti çalışmalarını gerçekleştirdiklerini belirten Milletvekili Tunç, hedefimiz köylerimizin belde ve şehirlerimizin daha yaşanılabilir hale getirilmesidir, insanlarımızın daha müreffeh bir hayat sürmesini sağlamaktır, bu anlamda KÖYDES projeleri AK Parti iktidarının en önemli projelerinden biridir, bu projelerin başarılı bir şekilde uygulanmasını sağlayan İl Özel İdaresi çalışanlarına çok teşekkür ediyorum dedi.

Anahtar Kelimeler:
Köydes
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Su nerede ... 11 yıl önce

her yıl milyonlarla ifade edilen rakamların köylere harcandığı söyleniyor ama bizim köyde (ulugeçit) afedersiniz tuvalete gidecek su yok.duyrulur

Avatar
vatandaş 11 yıl önce

sayın vekilim şu özel idarede genç dinamik çalışkan dürüst başkan görsek ibrahim kayışın emekli olma zamanı gelmedi mi bu konuya bir el atsanız

Avatar
su istiyoruz 11 yıl önce

Sayin kayis millet evlerine tanklarla 30 -40 tl karsiliginda su getirtiyor. Bu mu sizin hizmet anlayisiniz. Tabi sizin koyde yol su elektrik sikintisi yok. Ama biraz gezin gorun susuz koyleri. Ona da gerek yok muhtarlari dinleyin. 2 gun sonra secim var.bu arada emeklilik ne zaman.

Avatar
hakkı 11 yıl önce

kenan dursun zarar veriyor,göööööööööör artık,duuuuuuuuuuy artık,