Başkan Akın, MHP Kongresi'nde Divan'a seçildi

Milliyetçi Hareket Partisi'nin bugün (04/11/2012) Ankara Arena Spor Salonu'nda gerçekleştirilen 10. Olağan Kurulu'nda Divan Başkan Yardımcısı olarak seçilen Belediye Başkanı Cemal Akın, 9. kongrede de divan üyesi olarak yer almıştı.

Divan Başkanlığı'nı Tuğrul Türkeş'in yaptığı genel kurulda Belediye Başkanı Cemal Akın'ın yanı sıra Malatya İl Başkanı Alp Yıldız, Kırşehir İl Başkanı Cemil Cahit Pişkin, Genel Başkan Başdanışmanı Muzaffer Şahin de yer aldı. Partisi'nin bugün (03/11/2012) Ankara Arena Spor Salonu'nda gerçekleştirilen 10. Olağan Kurulu'nda Divan Başkan Yardımcısı olarak seçilen Belediye Başkanı Cemal Akın, 9. kongrede de divan üyesi olarak yer almıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
necdet kalafat 11 yıl önce

allah nasip ederde m h p iktidara geldiğinde bartına yapılacak yatırımaların habercisibartın halkı bunu görmesi lazım

Avatar
Bahçesiz... 11 yıl önce

Bu kurultay MHP'de değişim zamanının geldiğini hatta geçtğini gözler önüne sermiştir. Koray Aydın'ın aldığı 441 oy azımsanmamalı. Cemal Başkan ise Bartın'da MHP'yi MHP yapan insandır. 57. hükümet zamanında Cemal Akın gerçekten çok çalışmıştır, o zaman sağlık ve bayındırlık bakanlıkları mhpdeyken hizmetler ortadadır. Ulusalcı milliyetçi değil, gerçek muhafazakar,dindar, gerçek milliyetçi Cemal Akın gibi tabanı sağlam kişilerle ancak mhp iktidar olabilir. Bahçelinin tekrar seçiilmesi MHP'nin iktidar olma şansını hayalini bence suya düşürmüştür. MHP'nin tabanla tavan arasında ciiddi farklılıkları var. Apo 1999 yılında yakalanınca o yılki genel seçimlerde oyumu MHP'ye vermiştim,ancak Sayın Bahçeli 57. hükümet zamanında büyük irtifa kaybetmiştir. Aradan geçen sürede de gerek parti tabanının gerek de herkesimin gönlünü alacak bir adım atamayan Bahçeli ile MHP'ye yazık oluyor. 2014-2015 seçimlerinde bunu göreceğiz. Bence Cemal ve Sezai Başkanın parti tabanının emeklerine yazık oluyor.