Beklenen Transfer
Geçtiğimiz günlerde partisinden istifa eden Amasra Belediye Başkanı Emin Timur Ak Parti'ye katıldı.

Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç yaptığı açıklamada; "Haliç Kongre Merkezinde Genel Başkanımız, Başbakanımız ve 12. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Rozetlerini taktığı Amasra Belediye Başkanımız Mehmet Emin Timur'unda bulunduğu 14 ilçe belediye başkanımızın Partimiz saflarına geçmesi törenine katıldık. Milletimize Hayırlı olsun, belediye başkanlarımıza yeni yuvalarında görevlerinde başarılar diliyorum." Dedi.

Anahtar Kelimeler:
Amasra
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İSTANBULDAN BARTINLI 10 yıl önce

cehape'nin bartinda belediye başkanliği kaldi mi? bundan sonra mehape'ye ilhak etmeli bartin teşkilati!

Avatar
ali devran 10 yıl önce

Once sozler elestiriler yermeler ne olacak...ama suleyman soylu ve numan kurtulmus dan emin timur nomaldir

Avatar
GERÇEKÇİ 10 yıl önce

nedense hiç şaşırmadık.chpden akpye geçen adamın siyasi görüşü yok demektir.madem chp örgütü ile sorunun vardı, bu geçişi seçimden önce neden yapmadın..yazıklar olsun..

Avatar
Sayın tunç, 10 yıl önce

Sana ve partiye düne kadar söylenmedik söz bırakmayan bir kişiyi senin miden nasıl kabul ediyor, nasıl bu kadar geniş olabilirsin anlamak mümkün değil.

Avatar
Sentez 10 yıl önce

kendisi ve amasra için iyi olmuştur. bu chp neden bartın genelinde başarı sağlayamıyor? bugünkü tabloya göre önümüzdeki milletvekili seçimlerinde chp nin koltuğunu mhp alacak. belediye bşk adayıiçin zorlanan bu il teşkilatı genel seçim için ne yaparsa yapsın başarı sağlaması güç görünüyor

Avatar
senin derdin ne @İSTANBULDAN BARTINLI 10 yıl önce

chp bile yazmasını bilmeyen kardeş, ne derdin var chp ile..karın ağrınmı var,,nedir bu hazımsızlığın..bu ülkeden çok partiler geldi geçti, ama 90 yıldır chp dimdik ayakta..kafanı yorma..her parti gelip geçer chp baki kalır.chp olmak ayrıcalıktır.herkes kaldıramaz,emin bey gibi döner döner,gelir gider..

Avatar
kapitalist-emperyalizmin dostu 10 yıl önce

2023'te hedeflerine ulaşmak için emperyalistlerle işbirliği kadrosuna katılmak bir kapitalist için normaldir. etik davranmadın başkan siz atanmış değildiniz, sizi biz seçtik amasra halkını hançerlediniz, çocuklarınıza verecek hesaplarınız da olmalı-belediye başkanlığı bir gün biter insan olma değerleri ve istikrar insanın onurudur. yolunuz açık olsun iyi ki gittiniz yanılan seçmen olarak bizler olduk,

Avatar
Mustafa Koç 10 yıl önce

Yakışmış t******.. Para para para... Hesabını ona oy veren Amasralılar sorsun...