Belediyeciliğin Farkını Ortaya Koyacağız

“BARTIN’DA BELEDİYECİLİĞİNİN FARKINI ORTAYA KOYACAĞIZ”

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, “Bartın’da yapacağımız hizmetlerle belediyeciliğin farkını ortaya koyacağız” dedi.

AK Partili belediyelerin Türkiye’de iki dönemdir görevde olduğunu söylen Kalay, “AK Partili belediyeler belediyecilikte marka olmuş şehirler oluşturup insanlarında mutlu yaşadığı şehirlerin oluşumunu sağladılar.

Bizde Bartın’ı mutlu insanların yaşadığı bir şehre dönüştüreceğiz. İnsanlar Bartın’da yaşamaktan ve Bartınlıyım demekten gurur duyacaklar.

Belediyecilik anlayışımızın en temel hedeflerinden biride Bartın’ı ortaya çıkarmaktır. Şehri bölgesinde lider ve Türkiye’de marka bir şehir haline getireceğiz. Her şeyden önce Bartın’da zihniyet değişimine ihtiyaç var. Katılımcı belediyecilik uygulamasını Bartın’da oluşturup yaşatacağız.

Ekip arkadaşlarımızı da konularında uzman teknik arkadaşlardan belirledik. Belediye Meclis Üyesi adaylarımızla birlikte Bartın’da katılımcı belediyeciliği ön plana çıkaran, aynı zamanda sosyal belediyecilik, kültürel belediyecilik, çevreye saygılı belediyecilik ve hizmet belediyeciliği dediğimiz belediyecilik ilkelerini ön plana çıkaran belediyecilik anlayışı ile Bartın’ı marka şehir yapma yolunda projelerimizi gerçekleştirmek istiyoruz. Bizim tek derdimiz Bartın’a hizmettir. Bartın’da AK Parti Belediyeciliğinin farkını ortaya koyacağız” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Seyfettin Kalay
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.