Öne Çıkanlar BAKKA Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü

Bilgin Çok Sert Konuştu
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bartın Milletvekili Adayı Sezai BİLGİN, 25 Aralık 2014 tarihinde bizzat Ulaştırma Bakanı Lütfü Elvan’ın da katıldığı açılış töreni ile büyük tantana ile açılan Amasra tünelinin fiyasko ile sonuçlandığını söyledi.

Amasra tüneli inşaatında bulunan havalandırma fanları, acil durum telefonları ve bağlantı yollarındaki aydınlatma direklerinin sökülmesi üzerine açıklamada bulunan Bilgin, AKP milletvekili Yılmaz Tunç’a “Tüneli de mi alıp gideceksiniz!” diye sordu. MHP Adayı BİLGİN, Milletvekili Tunç’a “Sayın Milletvekili, tünelindeki havalandırma fanları, acil durum telefonları ve tünel girişindeki aydınlatma direklerinin bazılarının kaldırılmasının malzemelerin ihale şartnamesine uygun olmamasına bağlıyor. Bu duruma göre tünelin 25 Aralık 2014 tarihinden beri trafiğe açık olması bu tüneli kullanan insanlarımızın hayatlarını tehlikeye mi atmış olunuyor? Tünel yapımı da ihale şartnamesine göre yapıldı mı? Yoksa bir süre sonra yeni bir açıklama yapıp ihale şartnamesine uygun olmadığını ilan ederek tüneli tamamen kapatmayı mı düşünüyorsunuz? Ya da tüneli de tümden başka bir ile taşıyıp, yeniden tören ile hizmete mi açacaksınız?” sorularını yöneltti.

MHP’Lİ BİLGİN HAKLI ÇIKTI

Amasra tüneli inşaatında bulunan havalandırma fanları, acil durum telefonları ve bağlantı yollarındaki aydınlatma direklerinin sökülmesinin, Bartın halkına söylenen yalanların bir göstergesi olduğunu öne süren BİLGİN,“Zaten yılan hikâyesine dönen tünel yapımı ile ilgili yerel gazetelerde de yayınlanan 10 Ekim 2014 tarihinde yaptığım, “Vatandaşlarımız, Amasra’ya yapılan tünelin 5 dakikaya indireceğini söyleyenlerin niye bu sınırın Karaçay bitiminden başlayıp ondan sonrasını hesap edilmediğini öğrenmek istiyorlar. Sayın Milletvekilimizin açıkça şunu demesini istiyorum. Biz bu Amasra tünelini vatandaşlarımız için yapmadık. Amasra tünelini yolu kısaltmak için turizmi geliştirmek için Amasra’yı Bartın’ın bir mahallesi olması için yapmadık. Biz bu Amasra tünelini başka bir amaç ile tırların rahatlıkla dönüş yapması için yaptık desinler, bizde kendilerine saygı duyalım” açıklaması ile ifade etmiştik. Bunların bütün işleri yalan dolan üzerine kurulmuştur. 7 Haziran’da halkımızın gerekli cevabı vereceğine tüm kalbimle inanıyorum. Yalansız, dolansız, dürüstlük çok yakında iktidara gelecektir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
muahmmet sahin 9 yıl önce

Akp simdi cikar biz bilgin den ozur diliyoruz der

Avatar
tünel - toki köprüsü 9 yıl önce

amasra tüneli, bir hata... bartın toki köprüsünün 4 yıldır yapılaması, çok büyük hata.. 4 yıldır imar planında toki köprüsüne yapılacak yer bulunamadı.. belediye çalışmalarını da tenkit edebilsen.

Avatar
5 dakika 9 yıl önce

sayın bilgin beş dakika değilde 10 dakikaka olsun ne olur eskiainden bin katlı iyi bu kadar büyük yatırımlarda ufak defek sorunlar olabilir hemen birşey bulmuşmuş gibi sevinveye başladın başladın yalancılıkla suçlamaya hizmet adamını sonra aydınlatma işi sizin işiniz pazaryerini çatmayacaya kadar aydınlattınız en iyi yaptığınız iş bu he şu sizin alternatif su işi varya millet biryerleri ile gülüyor sizi biz 1999-2002 den biliyoruz yine 7 haziranda milletten tokatı yiteceksin yalnız siyasette seviyeyi düşürme milletin tokatınınn şiddeti artar

Avatar
köylü 9 yıl önce

Bartın'da siyasetin düştüğü duruma bak,yazık. En ufak birşey olsada vursak diye bakıyorlar. Bu tünelin Bartın-Amasra arasındaki yola hiçmi faydası yok. Bir sefer çıkıpta teşekkür ettinizmi sayın Bilgin? Bartın sayın Yılmaz Tunç' un dönemi kadar yatırım almadı. Allah razı olsun,Allah utandırmasın. Halk 7 haziranda yine kendisine verilen görevi layıkıyla yerine getirecektir.

Avatar
Doğuştan fanatik 9 yıl önce

Sayın Bilgin yine herzamankigibi çıkar siyaseti yapıyorsun artık inanıyorum siz aynı partinin başındaki ihtiyarlar gibisiniz Türkiye ye bir şey olsun biz AKP ye vuralım diyorsunuz ama yooookkkk artık vatandaş uyumuyor Amasra tünelinin nekadar faydalı oldugunu Amasrayı yakınlaştırdığını senin dahi oradan geçerken ALLAH bunlardan razıolsun dediğini biliyor sen kazanamassın Bartın seni vekil yapmaz yalan siyaset yapıyorsun sen tünelden o fanların neden söküldüğünü biliyorsun ama söylemiyorsun fanların daga iyileriningeleceğini bunların yetersiz olup geçici takıldığını biliyorsun o tünelden geçerken göğsü kabarmayan Bartınlı olamaz tahmin ediyorumki sen sırf göğsüm kabarmasın diye tünelden geçmemişsindir tünelin boyunu bilmiyosundur sana şöyle tarif edeyim sizin hükümetiniz döneminde Türkiye genelinde yaptığınız kadar . Bu arada kaç tane aday adayınız var Ankaradaki oylarınız yinemi chp nin ? Doğudaki oylarınızın hdp nin olduğunu biliyoruz yani inadına AK Parti inadına BAŞKAN ERDOĞANd

Avatar
bartın 9 yıl önce

sezai iyi oku hükümet caddesinde ziraat bankasının karşı kaldırımında bulunan kanalizasyon hattının sürekli taşması, esnafları ve bölgeden geçen vatandaşları rahatsız etti. kanalizasyonun sürekli taşarak etrafa kötü koku yaydığını belirten esnaflardan elvan kireç, tam dükkanımın giriş kapısının önünde patladı. 3 günde bir taşıyor burası. lağım kokusundan dolayı dükkanda ne biz durabiliyoruz ne de müşterilerimiz. şikayetimizi belediyeye ilettik. i̇lgileneceklerini söylediler ama ne gelen var ne giden. mağduruz” şeklinde konuştu.

bartın belediyesine bağlı fen i̇şleri müdürlüğü ekipleri şikayet ve talepler üzerine zaman zaman kanalizasyonda temizlik yapıyor. ancak esnaflar kalıcı çözüm istiyor.

Avatar
Kaynarca-Gölbucak 9 yıl önce

tünele çamur atacağiniza neden kendi̇ pi̇sli̇ği̇ni̇zi̇ temi̇zlemi̇yorsunuz.. yalıya yaşam merkezini belediyeniz yapıyor ve satıyor.. ırmaktan 6 metre yüksekliğindeki yalıya sel basmıyor.. ırmaktan 9 metre yüksekliğinde kaynarca ve gölbucak mevkiine sel basıyor.. yali i̇nşaat serbest, gölbucak ve kaynarca yasak.. önce kendi̇ pi̇sli̇ği̇ni̇ze bakip temi̇zleyi̇ni̇z.. adaletsi̇z uygulamaya son veri̇n. sonrada kiskandiğiniz tünele di̇l uzatin.

Avatar
haya ve utanma 9 yıl önce

Sayın Bilgin. Belediyeniz sapır sapır dokulurken. Gene verdiği sozlerden hiçbirini tutamamisken. Ufacık birşeye esip gurlemis. Halk görüyor merak etme.