Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük Dorukhan Bartın Emniyet Müdürlüğü

Bilgin ve Kabasakal Hasankadı'da

MHP 1.sıra Milletvekili Adayı  Sezai Bilgin Hasankadı Mhp Seçim bürosu açılışında "Dün Kızılelmada, pazaryerinde pazarcıdan başka kimse yoktu.Önceki gün Arıt'da aynı şekilde esnaf  kredi bataklığındaki emekliden birikmiş alacaklarını nasıl alırım onun derdine düşmüş neredeyse kepenk kapatacak.Bugün buraya geldim aynı şekilde pazaryerinde hareketlilik yok. AKP Milletvekili gelip baksa nekadar kalabalık der .Bilmiyorki 9 sene önce buralarda iğne atsan yere düşmezdi. Sürekli göç veriyoruz. Denizi, Limanı, Madeni ve Ormanı olan bir Bartın'da nasıl olurda göç olur. 9 Sene tek başına iktidar olupta bu imkanları işe ve aşa dönüştüremeyen bir Partiye ve Milletvekiline oy verecekmisiniz. Biz Bartın'ın bütün imkanları'nı işsizliğin çözümü için kullanacağız. Artık insanımız doğduğu yerde doyacak. Biz Bartın'a hattane getirmek için, fabrika getirmek için yatırımcının ayağına kadar gidiyoruz. Davet ettik gelin dedik,  çaba sarfettik.Girişimlerimiz sonucunda Sanko bir fabrika daha kuruyor. Çay Çelik ve Kaptan Demirçelik Boğazda hattane kuracaklar. Biz Milletvekili ve iktidar olmadan bunları yapabiliyorsak Milletvekili olduğumuz'da Devlet gücüyle halkımıza sonuna kadar hizmet ederiz. Ben verdiğim her  sözün her zaman arkasındayım " dedi.

Mhp 2.sıra Millet vekili Avni Kabasakal ise esnaf ziyaretlerinde yaptığı konuşmada "12 Haziran Genel  Seçimleri Bartın için dönüm noktası olacak. Nasıl olsa 1.sıra adayım yerim garanti diye düşünerek  hiç kimseye iş ve aş sağlamamış olan sadece Devletin yaptığı  yol ve binalarla siyaset yapan Milletvekili Yılmaz Tunç işsizliğe neden çözüm bulmadı. Bina yapmak, yol yapmak su getirmek devletin asli görevi .Bu işler kim vekil olursa olsun zaten yapılmak zorunda. Bu memleketin sorunu iş. Bu memleketin sorunu emeklinin kredi borçlarından kalan üç kuruş maaşıyla işsiz oğluyla birlikte geçinmek zorunda kalmasıdır. İntibak yasasını teklif eden MHP 'nin bu teklifi neden geri çevrildi. Eğer bu yasa kabul edilseydi. 15 sene önceki emekliyle şimdiki emekli arasında uçurum denecek kadar fazla maaş farkı olmazdı. Biz Meclise bu sorunları çözmeye gidiyoruz, yol yapmaya değil. Allah nasip ederse 12 Haziran'da İktidar'a gereken cevap sandıkta verilecek. Sizlerin desteğiyle bizler işsizin, emeklinin, esnafın ve tüm Bartın halkının yüzünü güldüreceğiz."dedi.

MHP 1.Sıra Milletvekili Adayı Sezai Bilgin  "Bartın'daTermik Santral istemiyoruz" Mitingine Katıldı.

Miting sonrası  bir açıklama yapan Bilgin " Bugün Kemerköprü meydanından yukarı çarşıdaki Atatürk Heykeli önüne kadar yürüyen  binlerce kişi önce Bartın'a termik santral kurulmasına imkan sağlayan AKP hükümetine sonrada bu santrali Bartın'a kurmaya çalışan  HEMA 'ya gereken cevabı vermiş, yeşil ve mavinin buluştuğu dünya harikası ilimiz Bartın'ın hiç biryerine kesinlikle termik santral kurdurmayacağını göstermiştir. Bu Halk inanıyorum ki santral konusunda zemin hazırlayan, kaçamak sözlerle kıvıran, sessiz kalan, AKP Milletvekiline de partisine'de tepkisini 12 Haziran'da sandık ta da gösterecektir.  Bu miting duyarlı Bartın halkının kesinlikle hafife alınmaması gerektiğinin göstergesidir .Vatandaşımız artık birbiriyle çelişkili, dediğiyle yaptığı bağdaşmayan AKP politikalarını çok iyi görüyor.Eğriyi doğruyu çok iyi ayırt ediyor"dedi.

MHP 1.Sıra Milletvekili Adayı Sezai Bilgin Site ve Kahve Toplantıları'na aralıksız devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Millet Vekili Adayı Sezai Bilgin önce Belediye Başkanı Cemal Akın İle Birlikte 3.Çevre yolun'da 11. Sokak ta bulunan Menekşe Sitesi Lokalinde site sakinlerine daha sonra Tabanözü köyünde kahve toplantısın'da köy halkına hitap etti.

Milliyetçi Hareket Partisi 1.sıra Milletvekili Adayı Sezai Bilgin Menekşe sitesi lokali ve Tabanözü Köyü kahvehanesinde yaptığı konuşmada "Dün Kızılelma köyündeydim, önceki gün Arıt'taydım. Bugün sabah da Hasankadı Beldemizi ziyaret ettim. Bu üç yerde de göç var, üçünde de işsizlik sorunu var ve üçünde de, emekli, çiftçi ve hayvan bakan insanlarımız zor durumda. Ormanı, Denizi, Limanı ve Madeni olan Bartın'da nede olsa 1.sıradayım seçilirim mantığıyla hareket edip bu imkanları işe ve aşa dönüştüremeyen bir millet vekili seçilirse tabi ki işsizlik ve yoksulluk olur. İktidar milletvekili olup böyle bir İle sahip olacaksın bu kadar imkanın olacak ve bu kadar işsizlik, yoksulluk olacak. Bu gerçekten zoru başarmaktır. Benim yol ve bina yapmak gibi bir projem yok. Benim tek projem var oda iş ve aş sağlamak yoksulluğu ortadan kaldırmak'tır. Hattaneleri dilime doladığımı başka bir şey demediğimi söyleyen sayın vekilimiz Yılmaz Tunç   biliyormuki bir hattane kaç tane aileye bakar. Aynı şeyi demeye tekrar ediyorum. Beni seçin15 tane hattanenin Bartına gelmesini sağlayacağım diyorum. 10binlerce insana  iş vermek, aş vermek demektir bu. Bunu benden başka düşünen yok. Bartın'da yer gösterin 2000 kişilik Tekstil fabrikası kuracağım diyen iş adamına yer göstermediler o iş adamı da gitti kendisine hemen yer gösteren etiyopyaya fabrikasını kurdu.  Örneğin Ulus'a kurulsaydı böyle bir fabrika Ulus,Abdipaşa ve Kumlucaya kadar insanların hayatını etkiler iş ve aş imkanı sağlar o bölgenin çehresini değiştirirdi. Bartın'ın şu içler acısı tablosuna bakın 187bin nüfuslu Bartın'ın 80bini borçları nedeniyle icralık olmuş.Dünden önceki gün Arıt'ın bir zamanlar en işlek marketine girdim sohbet ederken içeri bir emekli amca girdi 100 tl borç ödedi. Market sahibi bana "Sezai bey artık eskisi gibi gelen giden yok zarar ediyorum bu müşteri benim 30 yıllık müşterim tam1700 lira borcu var öbür ay gelecek 100 liralık daha mal alacak istemeyerek de olsa icraya vermek zorundayım benimde sıkıntılarım var" dedi. Şimdi kim suçlu? Borcunu ödeyemeyen emeklimi? Malını satacak insan bulamayan zor durumda olan esnaf mı? Yoksa onları  yani sizleri bu hale getirenler mi? Sandığa giderken cebinize bakın ne kadar paranız var? Oyunuzu ona göre kullanın. İlginiz ve alakanız için,  sizlere teşekkürlerimi sunuyor beni unutmayın diyorum" dedi.

Menekşe sitesi lokalin de konuşma yapan Belediye Başkanı Cemal Akın ise Belediye Çalışmaları hakkında bilgiler verdi.  "Ben zor şartlarda, işçi maaşlarını bile veremeyecek durumda bir belediye almıştım. Şimdi ise hiç borçlanmadan Bartın'a 28tirilyonluk hizmet verdim. Seçilmeden önce 39 söz vermişim daha Başkanlığımın 2. yılında yüzde 80'ini yaptım" dedi.Başkan Akın  son olarak "bana vekil lazım"  Bartın'a hizmet için benim gibi geç saatlere kadar uyumayan Sezai Bilgin'e destek vermenizi istiyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
74 13 yıl önce

süpersiniz... inanıyorumki hasankadı halkıda sizi destekleyecek..

Avatar
Derviş EREN 13 yıl önce

BİZ ONU UZAKTAN ARTİST ASABİ BİRİSİ DİYE ADLANDIRIRDIK BİR BAKTIKKİ ÇOK CANA YAKIN SEMPATİK BİRDE ÇOK AZ PELTEK KONUŞUYORKİ BİR BAŞKA SICAK GELİYOR İNSANLARA OYUM SANADIR SEZAİ MHPYEDE İLK KEZ VERMİŞ OLACAĞIM (Editör Notu: Lütfen KÜÇÜK harf kullanalım)

Avatar
hasankadı lı 13 yıl önce

hasankadı bu zamana kadar sizden ne gördü ki bundan sonra görrssüünn.