Bilgin Ziyaretlerine Devam Ediyor

Seçim çalışmaları nedeniyle köy gezilerini devam ettiren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bartın Milletvekili adayı Sezai Bilgin, Ulus merkez ve köylerini ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti, sorunlarını dinledi.

MHP’nin Bartın vekili olma yolunda hızla ilerleyen Sezai Bilgin, meclis çatısı altına girmeye hazırlanıyor. 7 Haziran büyük randevuda Bartın halkının teveccühünü alarak, mecliste Bartın’ın sesi olacak olan vekil adayı Bilgin, köy sakinleri ile buluştu. Ulus ilçesinde Eseler, Aşağı Alpı ve Çerde köyleri başta olmak üzere, çok sayıda köyde seçim gezisi yapan, MHP’li Vekil Adayı Sezai Bilgin, üreticilere MHP iktidarında üretici yüzünü güldürecek projeleri anlattı. Çiftçinin umudu olacak olan MHP, Bartın adayı ile köylerde büyük ilgi uyandırıyor. Tarımsal ürünlere dayalı sanayinin geliştirileceğine dikkat çeken Bilgin, doğal ve organik ürün yetiştiriciliğini desteklenerek gerekli ekonomik girdinin sağlanacağını söyledi. Yine Elverişli olup da kullanılmayan tarım arazilerini Tarım ve Hayvancılık alanında Avrupa Birliği Kalkınma Kırsal Fonları (IPART) Projesi başlatılarak %60-70 hibeli destek programından yararlanılması sağlanacak olup, büyükbaş hayvancılığının yanı sıra Bartın’da tarihsel geçmişi olan kanatlı hayvan sektörü yetiştiriciliği de geliştirilip desteklenecektir.

ÇİFTÇİ MHP’Yİ BEKLİYOR

Seçime yaklaşık iki ay kala MHP, köylerde adeta çıkarma yaptı. Çok sayıda köyde üreticilerle buluşan MHP’liler, Bartın’ın vekil adayı Sezai Bilgin beraberliğinde çiftçileri dinlediler. AKP iktidarından dert yanan çiftçinin imdadına çiftçiye yönelik projeleri ile MHP koşuyor. Üreticinin büyük ilgisini çeken ve ekonomik anlamda, emeğinin karşılığını almak için mücadele eden çiftçiye en büyük vaat MHP Lideri Devlet Bahçeli olmuştu. Tarım girdilerinde vergilerin kalkması dâhil ve çiftçinin yeniden kalkınabilmesi için üreticiye vaat edilen projelerin hayata geçmesi için sayılı günler kaldı. Bu hususta, çiftçiden tam destek alacaklarını kaydeden ve her kesimden teveccühle MHP’nin milletin iktidarını kuracağını belirten MHP heyeti, Bartın’da köy gezileri ile büyük ilgi gördü. Seçim çalışmaları kapsamında vekil adayı Bilgin, tam gün mesai harcarken bir taraftan da Bartın’a yönelik projelerini anlatıyor.

Anahtar Kelimeler:
Sezai Bilgin
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.