Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Mehmet Ali Kıllı Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük

Çakraz-Kurucaşile yolu ihale teklif zarfları 28 Kasım'da açılıyor

Çakraz - Kurucaşile yolu yapım işi için  belli istekliler arasında yapılan ihalede ön yeterlilik için Türkiye’nin karayolu yapım işinde en önde gelen firmalarının başvuruda bulunduğunu belirten Milletvekili Tunç, yeterlilik başvurusunda bulunan firmaların mali tekliflerinin 28 Kasım tarihinde açılarak, ihale sürecinin tamamlanacağını söyledi.

Çakraz-Kurucaşile yolunun mevcut uzunluğunun 30 km. olduğunu belirten Milletvekili Tunç, yolun yapılmasıyla birlikte uzunluğun 25 km.ye düşeceğini, projede üç adet tünelin yer aldığını söyledi.     

Milletvekili Tunç, Bartın-Amasra-Çakraz arasındaki 25 km bölünmüş yolun tamamlanması için çalışıldığını belirterek, Çakraz-Kurucaşile arasındaki 25 km.lik yolun ihale sürecinin ardından yol ve tünel çalışmalarına başlanacağını söyledi. Kurucaşile-Cide karayolunun da proje çalışmalarının devam ettiğini belirten Milletvekili Tunç,  iki yıl önce Ahşap Yat ve Tekne Festivali için Kurucaşile’yi ziyaret eden Ulaştırma Bakanımız Sayın Binali Yıldırım, yolun programa alınması talimatının ardından proje çalışmalarının tamamlandığını ve yapım işinin ihale edildiğini söyledi.

Çakraz-Kurucaşile yolunun yapılmasıyla bölgenin büyük bir sorununun giderilmiş olacağını belirten Milletvekili Tunç, desteklerinden dolayı başta Sayın Başbakanımıza ve Ulaştırma Bakanımıza ve Karayolu yetkililerine Bartınlı hemşehrilerim adına  teşekkür ediyorum dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.