Öne Çıkanlar BAKKA Emine KOÇOĞLU Karabük Ulus Kurucaşile Zonguldak Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı

Çiftçimize 82 milyon TL hibe desteği sağladık
Foto galeriye git
"BARTIN'DA ÇİFTÇİMİZE 82 MİLYON TL DESTEK SAĞLADIK"

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Zafer ve Çevre Köyleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifinin genel kuruluna katılarak, genel kurulda yaptığı konuşmada, Bartın'da çiftçilere 82 milyon lira hibe desteği sağladıklarını belirterek, üretene destek olmaya devam edeceğiz dedi.

Zafer ve Çevre Köyleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifinin mali genel kurulu kooperatif merkezinde AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Güney, İl Yönetim Kurulu Üyesi Sabri Açıkgöz’ün katılımı ile gerçekleştirildi. Gelir gider hesap raporu ve tahmini bütçenin görüşülmesinin ardından genel kurulda bir konuşma yapan Milletvekili Tunç, Bartın'da çiftçilerimize 82 milyon lira hibe desteği sağladıklarını belirterek, AK Parti iktidarı döneminde vatandaşımız yeter ki üretsin, üretene destek var, tarım makinası alan çiftçimizin yarı parasını devlet ödüyor, süt teşvikleri, buzağı desteklemeleri, anaç sığır desteklemeleri, mazot, gübre, yem bitkileri destekleri, fındık destekleri başta olmak üzere çiftçimize yapılan destek kalemleri bu hükümet zamanında arttı, hedefimiz tarımsal üretimi artırmak, ekilmeyen arazilerimizi tarıma açmak" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çiftçi yok sayılıya 9 yıl önce

Sılaç yonca fiğ biğday tohumu vemiyonuz ne desteüinden bahsediliya?

Avatar
Yerler yoz 9 yıl önce

Vatandaş yerini ekemez halde, Bartınıy 3 te 2 si yoz duruya

Avatar
herkemeli 9 yıl önce

sayın vekil orası senin partinin kongeresi değildi orada siyaset yapman çok ayıp ayıpki ayıp

Avatar
Köylü 9 yıl önce

sen nerede yaşıyorsun be adam tarımımı kaldı tamamen sıfırlandı haberin olsun şov yapmayı bırak artık bartını bitirdiniz

Avatar
köylü şaban.. 9 yıl önce

bende diyorum bu köylü neden bankalara borçlu değil neden bu tarlalar bu kadar ekiliyor biçiliyor neden bu kadar göç veren değilde göç alan bir iliz, neden köylü inim inim inlemiyor sıkıntıdan.. meğer sebebi buymuş.. 82 trilyon vermişler köylüye.. ah çakal köylüler ah hem parayı alıyorsunuz hem kredi borcum var hem oğlum işsiz hem geçinemiyorum diyorsunuz.. sizi şakacılar sizi..

Avatar
fahrenaytt 9 yıl önce

nasılsa kımse sıze bişi soramıyor sorsada alay edersınız zaten o yüzden mıkrofon sizde hep konuş bakalım bartınlıda sandıkta konuşmasını öğrendi