Öne Çıkanlar BAKKA Ulus Kurucaşile Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı Filiz Fırat Emine KOÇOĞLU UEFA

Davutoğlu: En Kısa Zamanda Geleceğim

Önceki gün gerçekleştirilen Ak Parti 98. İl Başkanları toplantısının müzakereler bölümünde söz alan İl Başkanı Yaşar Arslan, başbakan Davutoğlu'nu Bartın'a davet etti.

İl Başkanlarına söz verilen müzakereler bölümünde AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan söz alarak; kamu-özel ortaklığı ile yapılacak 400 yataklı Bartın Devlet Hastanesinin proje ihalesinin gerçekleştirildiğini, yapım ihalesinin de bir an önce başlatılarak bölgeye hizmet edecek şehir hastanesinin en kısa zamanda hizmete girmesi için desteklerini istedi.

İl Başkanı Arslan, ilköğretim öğrencileri ve dokuzuncu sınıf öğrencilerini kapsayan taşımalı eğitim uygulamasında, karşılaştığımız problemleri paylaşarak, İlköğretim okulunda olup taşıma kapsamı dışına çıkan ve sınavla kendine en yakın il- ilçedeki prestijli okul kazanan ve kazanamayan fakat okumak isteyen öğrencileri ve okul öncesi-ilköğretim-sınavlı sınavsız bütün ortaöğretim kademelerini kapsaması gerektiğini ifade etti.

Bartın’da 500 Kişilik ve 1000 kişilik Yüksek öğrenim öğrenci yurtlarının hizmete girmesinden sonra halen yurt konusunda ihtiyacı tam olarak karşılayamadıklarını, 1000 kişilik öğrenci yurdu daha yapılabilmesi için desteklerini talep etti.

Yatırımlarla ve Üniversiteyle gelişerek büyüyen Bartın’da şehir merkezinde kalan çevre yolunun ihtiyaca cevap vermediği, hem trafik güvenliği açısından hem de trafik akışını zora sokması bakımından büyük sorun teşkil ediyor. Yeni bir çevre yolunun yapılması için taslak projesinin üzerinde gerekli değişikliklerin yapılmasının ardından nihai projenin hazırlanarak çevre yolunun en kısa zamanda yatırım programına konulması için de desteklerini talep etti.

AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu Bartın Amasra arasını 30 dakikadan 5 dakikaya düşürecek olan Amasra Tüneli, kavşak Düzenlemeleri, Çakraz Aliobası Tüneli ve hükümetimiz döneminde Bartın’a yapılan tüm kamu yatırımlarının açılış törenleri için Bartın’a davet etti.

Başbakan Davutoğlu, “düzenlenecek olan hükümetimizin 13 yıl içinde bugüne kadar Bartın’da gerçekleşen kamu yatırımlarının toplu açılış törenlerine katılmak, sizlere hem teşekküre, hem de yeni açılışlarla birlikte yeşiliyle-mavisiyle, doğal güzellikleriyle Türkiye’nin Karadeniz’in incisi Bartın’a İl Genel Meclis Başkanımız ve İl Başkanımızın notlarıma aldığım taleplerini, inşallah müjdelemek üzere çantam dolu bir şekilde en kısa zamanda geleceğim. “ Dedi.

Anahtar Kelimeler:
Ak Parti
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vay anasını 9 yıl önce

neler demiş ya

Avatar
ne diyeyim 9 yıl önce

ya taşımalı egitim vardediler bende evladımı amasrayayagönderdim hergön amasraya turizim anadoluya göndrdim ama hala normal servisle gidiyor neden acaba bartına başbakan gelecekmiş gidecekmiş bunu ben bilmem herkes işini yapsın kuklalılıgı biraksınlar başbakanlar gelmeyince yol acılmayacak galiba

Avatar
vatandaş @ne diyeyim 9 yıl önce

sayın il başkanı sanki millet vekili gibi kohuşmaya başlamış niyeti millet vekili adaylığı galiba ama ya yılmaz bey ne olacak seçimlerde seyre bak