Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük Dorukhan

Emin Özkan: Bartınımız İçin Hayırlısı Olsun
BARTINIMIZ İÇİN HAYIRLISI OLSUN

7 Haziran tarihinde yapılacak olan Milletvekili genel seçimleri için Ak Parti’de süreç hızla devam ediyor. Cuma günü itibarıyla Aday Adaylık müracaatları sona eriyor. Öncelikle Bartın’a hizmet için yola çıkan tüm adaylara başarı dileklerimi sunuyorum. 2023 hedefine hızla ilerlerken Ülkemize ve özelde Bartın’a hizmet etme azminde olmanın büyük bir onur olduğunu düşünüyorum. Aday adaylığı başvurularının çok sayıda olması ve müracaatlar esnasında teşkilat mensuplarımızın ve Bartınlı hemşerilerimizim ilgisi Ak Partinin Bartın’da 2-0 sonucuna çok yakın olduğumuzun önemli göstergesidir.

Ak Parti teşkilatlarında görev yapan tüm dava arkadaşlarımızın şunu özellikle bilmesini isterim ki ülkemize ve Bartın’ımıza hizmet yolunda birlik ve beraberlik içinde öncelikle aday adaylık sürecinin tamamlanması en büyük dileğimdir. Aday adayı olup sonrasında aday gösterilmediğinde nefsine yenik düşerek Partimize küsen hatta aleyhte çalışma yapan örneklere şahit olmuşumdur. Asla böyle bir trajikomik duruma düşmemek için öncelikle biz aday adaylarının nefsine mutlaka hakim olması ve büyük Türkiye yolunda önemli hizmetlere imza atmış olan Ak Partimizin yoluna engel çıkarmaması en büyük erdemdir. Hiçbir bahane ülkemize ve Bartın’ımıza hizmete engel olma bahanesini haklı çıkarmayacaktır. Tüm bu nedenlerle teşkilatımızın kıymetli mensuplarının mutlak bir aidiyet hissine kapılmadan Aday belirleme sürecinde dikkatli olmalarında büyük fayda olduğu kanaatindeyim.

Tarih birçok seçim döneminde adaylar açıklandıktan sonra Ak Parti kapısına uğramayan ve aleyhte çalışan aday adaylarına şahit olmuştur. Umarın bu dönem böyle bir kötü tanıklığa şahit olmayız.

Bu seçimler ülkemiz için tarihi öneme sahiptir. Kurucu Genel Başkanımız Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğansız bilge adam Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile girdiğimiz ilk seçimdir. En önemlisi de paralel yapıyla mücadelenin zirve yapacağı, asla sempatizanlığa bile müsaade edilmeyeceği bir seçim süreci olacaktır. Tüm muhalefetin ve destekçisi paralel yapının karşısında hizmete devam edebilmenin mücadelesi olacak bir dönemdir. Başarımız sadece muhalefet partilerine karşı değil, paralel yapıya karşı da kazanılacak bir zafer olacaktır.

2009 yerel seçimlerinde Belediye Başkan adayınız olarak %14 olan oy oranını sizlerle beraber sistematik çalışma ile %28’e çıkarmış bir kardeşinizim. Siyasi ve bürokratik tecrübelerimi sizlerle beraber hizmete dönüştürmek en büyük arzumdur. Bartınlılar ile Bartın da yaşayan tüm vatandaşlarımızın ve Ak Parti teşkilatımızın destekleri ile aday adaylık süreci sonrasında Genel Merkezimizin takdirleri ile inşallah Aday olduğumda Adayınız olarak, aksi takdirde Ak Partinin bir neferi olarak başarıya ulaşmak ümidiyle…

Herkese kalbi selamlarımla, dua destek ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Kalın sağlıcakla

Emin ÖZKAN
Ak PARTİ BARTIN Milletvekili ADAY ADAYI

* * *

Emin Özkan: Bartın’ın Sesi Olacağım

Kurulduğu günden itibaren AK Parti’nin çeşitli kademelerinde görev alan, 2009’da ise Bartın AK Parti Belediye Başkan Adayı olan Emin ÖZKAN, milletvekilliği için başvurusunu yaparak hedeflerini açıkladı.

Evraklarını 14 Şubat 2015 Cumartesi günü teslim eden ve aday adaylığını kamuoyu ile paylaşan Emin Özkan, tüm adaylara da başarılar diledi.

Yaklaşan genel seçimler için Bartın’daki kanaat önderleri, sivil toplum kuruluşları ve AK Parti’nin değişik kademeleri nezdinde yaptığı görüşmeler sonucu 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak milletvekili genel seçimleri için aday adayı olmaya karar verdiğini söyleyen Emin Özkan; bürokrasi ve siyasetteki tecrübelerini Bartın için yeni bir heyecanla değerlendirmek azminde olduğunu ifade etti.

Bartın halkı ve parti teşkilatıyla daima sıcak ilişkiler geliştirdiğini vurgulayan Özkan, bugüne kadar yapılan hizmetleri daha ileriye taşımak ve şehri bir dünya kenti yapmak perspektifinde olduğunu söyledi. Belediye başkan adayı olduğu 2009 yerel seçimlerinde gösterdiği performansla parti oy oranını arttırdığına dikkat çekti.

Bartın’ın çocuğu olarak yerel sorunları bildiğini, tarihi ve doğal güzellikleriyle kentin markalaştırılmasına çalışacağını söyleyen Özkan, bugüne kadar hiçbir Bartınlıyı ötekileştirmediğini ve hepsinin yanında olmaktan daima kıvanç duyduğunu vurguladı.

Gerek siyasal çizgisine gerekse Bartın’a vefa duygusuyla hareket ettiğini belirten Emin Özkan, 1967 Bartın doğumludur. İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Harita Mühendisliği’nden mezun olduktan sonra Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünü tamamladı. Ayrıca SPK Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı Lisansı aldı. Halen Marmara Üniversitesi Gayrimenkul Değerleme ve Finansman bölümünde yüksek lisans yapmaktadır.

Ayrıca Bahçeşehir Üniversitesi “Hükümet ve Liderlik Okulu”nda Siyaset Okulu, Siyasi Kampanya Metodları ile Belediyelerde Kurumsallaşma ve Stratejik Yönetim sertifika programlarını bitirdi. AK Parti Siyaset Akademisi’ni de tamamlayan Özkan çeşitli spor kulüpleri ve sivil toplum kuruluşlarında faaliyetlerde bulundu. Emin Özkan, GAP ve otoyol projelerinde çalıştıktan sonra İstanbul Kağıthane Belediyesi’nde çeşitli kademelerde birim müdürlükleri ve Başkan Danışmanlığı görevleri yaptı.

Emin Özkan Kimdir ?

1967’de Bartın’da doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Bartın’da tamamladı.

Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Harita Mühendisliği’ni bitirdi.

Sonrasında Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünü tamamladı.

Ayrıca SPK Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı Lisansı aldı. Marmara Üniversitesi

Gayrimenkul Değerleme ve Finansman bölümünde yüksek lisans yapmaktadır.

Bahçeşehir Üniversitesi Hükümet ve Liderlik Okulu’nda Siyaset Okulu, Siyasi Kampanya Metodları, Belediyelerde Kurumsallaşma ve Stratejik Yönetim sertifika programlarını ile Adalet ve Kalkınma Partisi’nin açmış olduğu Siyaset Akademisi’ni bitirdi.

GAP projesi kapsamında Şanlıurfa'da çalışmalar yaptı. Otoyol projelerinin Kınalı etabında şantiye ve proje çalışmalarında bulundu.

Kağıthane Belediye Başkanlığı’nda Başkan Danışmanlığı görevinde bulunan Özkan, 1992 itibariyle aynı yerde Fen İşleri, İmar ve Şehircilik, Emlak-İstimlak, Harita ve diğer birimlerde müdürlük dahil olmak üzere her kademede görev yaptı.

Spor kulüplerinde ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yönetim kurulu üyeliği yapan Özkan, iyi derecede İngilizce ve orta düzeyde Almanca bilmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
haberci 9 yıl önce

(editör notu: ilginize teveccühünüze teşekkürler)