Öne Çıkanlar Kurban Bayramı Taekwondo Şiremirçavuş Ellibaş Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Karabük Sezai Mustafa doğan

Hasankadı Belde Danışma toplantısı yapıldı

Hasankadı Belediye Sosyal Tesisisinde düzenlenen Hasankadı Belde Danışma Meclisi Toplantısına,İl Başkanı Yaşar Arslan beraberinde İl Yönetim Kurulu Üyelerinden bazıları,Merkez ilçe Başkanı Regaib Bayraktar ve yönetim kurulu üyelerinden bazıları,Hasankadı Belde Başkanı Raif Çeliktaş ve yönetim kurulu üyeleri,Hasankadı Belediye Başkanı Zeki Erdoğan,belediye meclis üyeleri ve beldenin köy temsilcileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Hasankadı Belde Başkanı Raif Çeliktaş,beldeye yapılan,yapılacak hizmetler,yatırımlar ve teşkilat çalışmalarından bahsederek, tüm katılımcılara katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Merkez İlçe Başkanı Regaib Bayraktar konuşmasında,”teşkilatın yaz boyunca gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunarak, çalışmalara iştirak eden teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Hep beraber el ele vererek,Bartın’a,Hasankadı’ya hizmet etmek için ne gerekiyorsa yapıyoruz,yapmaya devam edeceğiz”.dedi.

Görev süresince Hasankadı Beldesi’ne yapılan önemli hizmet ve yatırımları anlatan Belediye Başkanı Zeki Erdoğan,"kişisel hedeflerimizi hep kapatıp,bir tarafa bıraktık.Toplumun ve milletin genel değerlerini ön plana taşıyacak uygulamaları ortaya koymaya çalışıyoruz.Başbakana olan sevginin altında da yatan budur"dedi.

AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan konuşmasında; AK Parti Hükümetinin yaptığı en büyük iyiliğin Türkiye’de milletten başka büyük bir gücün kalmadığını söyledi.Hep koşacağız. Hep Çalışacağız. Kimsesizlerin sesi olacağız. Gücümüzü halktan alacağız ama asla yorulmayacağız.Bu süreçleri hep birlikte yaşıyor ve değerlendiriyoruz. Bizim siyaset çizgimizde yani AK Parti’nin siyaset çizgisinde memleketin sorunlarını meselelerini konuşmak, tartışmak onlara gerçekçi çözümler bulmak anlayışı vardır. Bizim olur olmadık şeyleri konuşmaya hatta cevap vermeye vaktimiz olmamıştır olmayacaktır da. Türkiye’de ki başarıları sakın küçümsemeyin önemli adımlar atıp önemli yol kat ediyoruz.Biz nasıl bir Türkiye,Bartın,Hasankadı özlediğimizi geriye kalan yüzde 50’ye aktarmamız lazım. Onların endişelerinin yersiz olduğunu onlara anlatmamız lazım. Asıl amacımızın kişileri bir kalıba sokmak değil tam tersine varlığını koruyabileceği, inançlarını ve sevgi değerlerlerini yaşabileceği bir Türkiye özlemi içinde olduğumuzu anlatmamız lazım. Bu korkuların yersiz olduğunu anlatmalıyız” diye konuştu.

Arslan “Biz milletin verdiği destekle yine millete hizmet etmeye devam edeceğiz” diyerek üretmeye, çalışmaya, bir birimizi daha çok sevmeye, yan yana durmaya, omuz vermeye ve engel olmamaya gayret edilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.AK Parti'nin 11 yıldan buyana Türkiye'yi demokratikleştirdiğini ve ekonomik olarak ta üç kat büyüttüğünü belirterek, hedeflerinin 2023'e katar üç kat daha büyüterek dünyanın ilk 10 büyük ülkesi arasına girmek olduğunu söyledi.

2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerden de bahseden İl Başkanı Arslan ve teşkilat üyeleri, Hasankadı Belde Başkanı Raif Çeliktaş'dan çalışmalar hakkında bilgiler alarak,Hasankadı Beldesindeki sorunları da not aldılar.Yaklaşan yerel seçimler nedeniyle belde teşkilat mensuplarından çalışmalarına hız vermelerini ve daha fazla çalışmalarını isteyen AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, " Galibiyet Serisine Devam ... Yaklaşan seçim sürecinin hızlanması ile Hasankadı da seçimin galibi olmak zorundayız" diye konuştu.

Hasankadı Belde Başkanı Raif Çeliktaş da üye çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirterek, "Üye ziyaretlerimiz ile de vatandaşın sorunlarını ve sıkıntılarını dinleme şansı buluyoruz" dedi.

İl Başkanı Arslan,Merkez İlçe ve Belde Teşkilatı olarak yerel seçimlerde güçlü ve başarılı sonuçlar alabilmek için yoğun çabalar sarf ederek her zaman olduğu gibi yine halkımıza gideceğiz.Türkiye 2023 hedeflerine ulaşmak için yolun tam ortasında,şimdiye kadar yapılanların, yapılacakların teminatı olduğunu söyledi.Bizlere yazılan tarihe tanık olma heyecanına ortak eden başta sayın Başbakanımız olmak üzere tüm AK PARTİ ailesine ülkemize,ilimize,beldemize yaptıkları katkılar için teşekkür ediyor belde danışma meclisi toplantımızın hayırlar getirmesini temennisiyle hepinize saygılar sunuyorum.”dedi.

Konuşmalarının ardından toplantı karşılıklı dilek ve temennilerle sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
Hasankadı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.